Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa este
    Eu sunt adeptul simplicitatii.
    Ce este mai impresionant ca si o "bestie" inbracat in piele de "caprioara"?!

Comment

• seba imi place cum gandesti.acuma ma pregateam si eu sa zic de RS6 MTM .Bibelou de masina aia..

MTM Audi RS6 730 HP Sedan vs BMW M5 Touring: http://www.m5board.com/vbulletin/e60-m5-e61-m5-touring-discussion/138902-hd-video-mtm-aud-rs6-730-hp-vs-bmw-m5-t...
      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• in momentele astea visez la o skoda octavia 2(daca ma gandesc sa cumpar o masina noua) sau mai plauzibil un bmw 520 dupa 2004....de ce vreau bmw-ul asta?simplu,imi place la nebunie si pentru mine este BMW si restul....ma deranjeaza faptul ca toti "neplatitorii" de impozite si toti rau famatii(nu stiu cum sa scriu sa nu iau rosu)au ales marca asta

Comment

• @danid si @silviu_mm: cunoscatorii se stie
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Subaru legacy,Volvo xc 60,Passat CC,Brabus Rocket,M3,Corvete,Lincoln

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
              Dar VW scirocco modelul nou 2009, nu iti place?
              Nu zic ca nu, dar e prea scump pt. unul ca mine. Si oricum mie imi plac "vechiturile" Daca as trai in SUA mi-as lua direct un ford falcon V8 ca si a 2a masina.

Comment

• masina la care visez eu este un BMW 850 , doar ca la taxe in romania mar rupe in doua

Comment

• am gasit si eu topicul asta um pic mai tarziu da daca as avea putere financiara prima masina pe care mi-as lua-o ar fi MERCEDES C63 AMG.
                  Attached Files
                  DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                  sigpic

Comment

• Am vazut Lguna gt 3.0 v6 dci 235 cp sau 3.0v6 207 cp.Interesanta masina si oarecum mai pamanteana fata de altele la jumate din pretul unui Audi sau Mert de la smecher. £28,500.ieftin.
                    Last edited by margelatu; 8 February 2011, 13:47.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Adaug si eu 2 poze cu masinuta mea preferata: Honda Accord Tourer 2.4i-VTEC si ~200cp
                      Attached Files
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Visez e diferit de as vrea.

Visez= probabil sa nu o ai niciodata
                        As vrea= probabil odata si odata o sa iti poti permite sa o ai

Visez la un Ferrari Enzo.

Mi-as dori un Volvo XC 70 sau un Audi Allroad. Nici jeep, nici masina de sosea, exclusiv. Strutocamila, sa iasa din gropile de pe sosele.
                        Attached Files
                        Last edited by mr.K; 8 February 2011, 14:53.

Comment

• visez la o mazda rx8 , mi se pare pur si simplu incredibila masina asta.sunt constient ca nu o sa am bani niciodata de una
                          Attached Files

Comment

• eu asa ceva mi-as dori, mi se pare cea mai frumoasa masina

Aston Martin DBS
                            Attached Files

Comment

• Visez la o masina cu un cost de rulaj cat mai aproape de 0 (pe apa , magnetica etc nuj) ,revenind la tehnologia actuala ... sunt multe jucarele si frumoase si performante, ramane doar sa avem banii necesari pt ele.

Comment

• Eu inca "visez" la pozele cu 16veu' lui parpales, pe care trebuia sa mi le trimita acum mai bine de 2 luni... Sunt constient ca nu o le vad vreodata.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google