Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de asta ce mai ziceti?
    Attached Files
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Originally posted by giurisici fabian View Post
      BMW 635 CSI-ALPINA
      Foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte frumoasa!
      numar secundele

Comment

Daca as avea bani de orice masina mi-as lua ori Range Rover Sport, ori BMW X5.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
          puteam sa jur ca zici de audi ) doar il ai la avatar
          ...
          ai vazut si filmuletul din semantura, ca sa-ti faci o idee cum s-a miscat masinuta aia ? e inainte alui ferrari enzo la timpul 0-100km/h intr-un top la masinilor din toate timpurile. plus ca 0-120-0 in 80m si in jur de 8 secunde...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Parca versiunea de raliu avea vreo 3.1 sec 0-100km/h si muuuuuuuuulti cai putere ... cel putin pentru 1984. Daca as avea cum mi-as lua-o dar cu tot cu pilot (am ramas masca de filmuletul din cockpit cu Rohrl) ... aia da piloti de raliuri ... cu ambreaj si schimbator si tot le-ar fi dat fum pilotilor actuali.

Respect!

LE... si un consum de ~60/100

Comment

@ cannabys: mai conteaza consumul ? apropo, pe finalul lui '86 aveau cutie pdk (automata) si scoteau sub 3 sec pana la 100km/h apropo de walter roehrl: acum, la 60 de ani, e seful pilotilor de teste porsche si se cam joaca cu recordurile de viteza de pe nurburgring...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

dap, stiam de el ... ca rupe 911-uri pe acolo

Comment

Misto M3 CSL o adevarata bestie

Comment

frumos,chiar foarte frumos
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                      Misto M3 CSL o adevarata bestie

mamaaaaa...ce-l ajuta compresorul ala....si cum suna....
                      uitandu-ma peste topicul asta vad ca nu avem gusturi proaste, pacat ca n-avem destui bani

Comment

Originally posted by virtualmansorin View Post
                        frumos,chiar foarte frumos
                        sorine, lasa vrajeala... hai, zi-ne ce ti-ai lua, nu cat de faine sunt alea de le vrem noi. la audi sportquattro s1 suntem deja doi doritori. daca ne adunam vreo 20, poate ne luam una mai obosita, asa, pt distractii in grup, in week end venim cu ea la intalniri si facem liniute cu ligheanul de 100cp: radarul din tm ..."eea"

Comment

BMW-ul e masina mea la care visez macar un 320d daca de un X5 sau CSL nu o sa imi ajunga banii,au motoare super bune,tinuta de drum exemplara si stau super bine pe curbe si o tenta sportiva(o masina de familie ideala comfort,viteza,siguranta,consum mic in cazul diesel,dar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpe).

Comment

BMW-ul e masina mea la care visez macar un 320d daca de un X5 sau CSL nu o sa imi ajunga banii,au motoare super bune,tinuta de drum exemplara si stau super bine pe curbe si o tenta sportiva(o masina de familie ideala comfort,viteza,siguranta,consum mic in cazul diesel,dar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpe).
                            da, ai dreptate, sunt masini ok, numai cam scumpe...si e pacat sa-ti bati joc de ele cu piese din schrott-uri. deci musai buget mare pt un x5 sau m3. spor la strans bani, macar pt un 320d !

Comment

Daca e vorba de vise...atunci Aston Martin DB9. Faina trecerea de la Logan la DB9 nu-i asa?
                              I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

dar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpe
                                Asta e adevarat..dar crede-ma, pot fi si triple preturile ca eu nu mai schimb marca ever! Satisfactia pe care ti-o ofera si placerea de a conduce sunt priceless.
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google