de asta ce mai ziceti?
Care e masina la care visati?
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postputeam sa jur ca zici de audi ) doar il ai la avatar
...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Parca versiunea de raliu avea vreo 3.1 sec 0-100km/h si muuuuuuuuulti cai putere ... cel putin pentru 1984. Daca as avea cum mi-as lua-o dar cu tot cu pilot (am ramas masca de filmuletul din cockpit cu Rohrl) ... aia da piloti de raliuri ... cu ambreaj si schimbator si tot le-ar fi dat fum pilotilor actuali.
Respect!
LE... si un consum de ~60/100
Comment
-
@ cannabys: mai conteaza consumul ? apropo, pe finalul lui '86 aveau cutie pdk (automata) si scoteau sub 3 sec pana la 100km/h apropo de walter roehrl: acum, la 60 de ani, e seful pilotilor de teste porsche si se cam joaca cu recordurile de viteza de pe nurburgring...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Originally posted by SUPERCAR View PostMisto M3 CSL o adevarata bestie
uitandu-ma peste topicul asta vad ca nu avem gusturi proaste, pacat ca n-avem destui baniDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View Postfrumos,chiar foarte frumosDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
BMW-ul e masina mea la care visez macar un 320d daca de un X5 sau CSL nu o sa imi ajunga banii,au motoare super bune,tinuta de drum exemplara si stau super bine pe curbe si o tenta sportiva(o masina de familie ideala comfort,viteza,siguranta,consum mic in cazul diesel,dar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpe).
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostBMW-ul e masina mea la care visez macar un 320d daca de un X5 sau CSL nu o sa imi ajunga banii,au motoare super bune,tinuta de drum exemplara si stau super bine pe curbe si o tenta sportiva(o masina de familie ideala comfort,viteza,siguranta,consum mic in cazul diesel,dar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpe).Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Postdar si un minus la costuri de intretinere,din ce am auzit piesele sunt cam scumpenumar secundele
Comment
Comment