Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

as propune o masina ptr sonyk

Pe scurt:
    Renault Espace F1, motor v10 3.5 litri, 800 cp, si 2.8 la 0-100km/h ... MCV beat that! )

Comment

Peugeot-ul din filmul Taxi se poate? Cu tot ce putea face bineinteles. Sau Aston Martin-ul lui James Bond? Si mai realist as vrea un Suzuki off-road nu mai stiu cum se numeste (de serie in orice caz) dar ma impresionat cum se comporta prin noroaie.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu m-as infinge la o skoda octavia2 RS,dar marea mea dragoste ramane renou megane sport.
        Attached Files

Comment

Sincer eu as dori un audi a4 care era cat p-aci sa il am dar... dificultatile financiare ... ce sa-i faci .
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

va spun eu ce masina vrea brutus dar nu recunoaste... ori vrea bmwu ori audi...
            si in caz ca vrea pe 2 roti am gasit si o motocicleta...

Atentie ... Aveti nevoie de ochelari sa va uitati la ele...
            Attached Files

sigpic

Comment

Peugeot 407 cu motor de 2.4L HDI sau Audi A8 3.2 TDI sau Volkswagen Touareg 3.2 TDI .

Comment

Originally posted by Peter Pan View Post
                Eu m-as infinge la o skoda octavia2 RS,dar marea mea dragoste ramane renou megane sport.
                citeam de versiunea asta renault bicorp intr-o revista auto si aveau disponibil un motor 2 Litri dci de 170CP,si exemplificau combinatia de putere cu un consum de 7L media e super pentru cine e fan diesel

Comment

Originally posted by Marius View Post
                  hai sa va zic si ru ca tot am deschis topicu'

Masina mea de vis e M3 CSL

Uitati ce poate jucaria asta:

Printre singurele BMuri care se pot compara cu japonezele
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post

cromate total

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post

Sa traiesti sony ,mama dar ce mai ghicit ,asta este viata mea ,hahaha .
                      Sunt superbe .
                      Daca am sa gasesc asa un audi a4 fi sigur ca asa imi iau .

Asta este masina visurilor mele .
                      Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:28.
                      "cromul este placerea mea"
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                        Peugeot 407
                        Printre cele mai proaste masini facute vreodata. Nu vorbesc din auzite sau de pe net. Cunosc cam 5-6 proprietari. Stati departe de asa ceva...

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                        Printre singurele BMuri care se pot compara cu japonezele
                        Nu prea suport jipinezii.. ce sa mai vorbim de masinile lor. Eu sunt unu din aia care inca cred ca masinile adevarate se fac in germania cu toate ca poate nu mai e adevarat.
                        numar secundele

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                          Audi A8 3.2 TDI sau Volkswagen Touareg 3.2 TDI .
                          Nu exista asa ceva, exista A8 si Touareg 3.0 TDI, adica V6 TDI.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Un ford mustang vechi de prin '67 mi-ar place mie .... dar sa o primesc mostenire ceva si sa am neaparat garaj pentru ea (numai pentru parade as scoate-o pe sosea). Apropo am vazut zilele trecute un camaro moama cata capota putea sa aiba masina aia si un motor de 6000. Iar masina pentru gratare, pescuit vara mi as propune un ford de la mama lui (asemanator cu cel din pozele lui mihai.gigi) aia da masina practic parchezi x5 in ea. Iar masina sufletului meu este .......... golanca mea gri platinata
                            sigpic
                            Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Este in Braila un Ford Mustang rosu de prin anii 60-70. Cred ca este cel la care visezi. Masinuta este superba, rosie cu tapiterie din piele alba. Si daca nu ma insel este membru al clubului cu masini de epoca. La vara incerc sa-i fac o poza.
                              Mult noroc.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu unul nu sunt asa de pretentios.......cred ca cu un M6 nu mi-ar sta rau
                                Attached Files
                                sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google