Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vad ca majoritatea visati la masini foarte scumpe,eu sunt mai realist si visez la vise mai usor realizabile ca de exemplu un BMW seria 3(adica un 320 sau 323 diesel) nou

Comment

Am un Aro10 in stare perfecta de functionare,(Piese de vreo 3) abia apuc sa-l "chinuiesc" la sfirsit de saptamina .Sper ca peste vreo 2 ani sa-l schimb cu un Patrol , sau sa combin ceva pe sasiu si caroserie de aro 10
      Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

skoda octavia II, jetta tsi, skoda superb.....astea sunt mai realizabile si sper sa ma aleg cu una din ele cat de curand......iar masina la care visez e un jaguar s type cu croame sau un mercedes g klass cu croame sau un GL cu croame....... am boala pe jantele cromate

Comment

multi imi zic dream on dar nu-i bag in seama:
          Attached Files
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
            BMW seria 3(adica un 320 sau 323 diesel) nou
            say what?
            numar secundele

Comment

golf 5 GTY
              http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
              id mess liviu_stilist

Comment

Daca este sa visez atunci as dori o masina cu design italienesc, motor german, sasiul si asamblarea in america, iar daca mai trebuie tunata atunci sa fie facuta in japonia.

Deci nu prea exista din pacate, asa ca raman la Logan, ... dar nimic nu ne impiedica sa visam.

Revenind la concret si mie mi-ar place masina nominalizata de @vandrushk_mib (cred ca este un Lancer).

Comment

Originally posted by Marius View Post
                  say what?
                  probabil un seria 3 cu motorul 2.0D twin-turbo (ala care e pus pe 123d) ... maybe it will happen sometime

Comment

un bmw seria 3 sau 5 ori un mercedes c-clase -->> noi ;)
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Adriann View Post

Revenind la concret si mie mi-ar place masina nominalizata de @vandrushk_mib (cred ca este un Lancer).
                      E un Lancer Evo 9 2.0 Turbo 280 cp 355 Nm 0-100 km/h 5.7s

Comment

• Super masina lancerul evo si super tehnologie daca au reusit sa scoata performantele astea dintr un motor de 2l ... dar ma intreb cat de fiabil poate fi motorul? in nici un caz nu cred ca vede km unei masini americane cu motor de 6000(camaro, mustang, impala ceva de genul).
                        sigpic
                        Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
                          probabil un seria 3 cu motorul 2.0D twin-turbo (ala care e pus pe 123d) ... maybe it will happen sometime
                          credeam ca sunt singurul fan BMW de pe aici

Comment

• @Supercar: Nu esti singurul

Ca masina de umblat zilnic si pentru calatorii lungi visez la un BMW X5 3.0sd (286 cp) cu pachet M si culoarea neaparat albastru Alpina. Pentru distractie un Subaru Impreza WRX STI cred ca si-ar face bine treaba . Cred ca as fi toata ziua la distractie
                            sigpic

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
                              Super masina lancerul evo si super tehnologie daca au reusit sa scoata performantele astea dintr un motor de 2l ... dar ma intreb cat de fiabil poate fi motorul? in nici un caz nu cred ca vede km unei masini americane cu motor de 6000(camaro, mustang, impala ceva de genul).
                              Sunt destul de fiabile si alea ... Exista un Evo 9 pe la noi care a scos pe dyno ~500 cp ... de'atunci i'au mai fost puse multe piese . Deci se poate si mai mult din 2 litri aia ...

Comment

• in mod normal vorbim de fiabilitate dupa 150000km, altfel, vorbim numai de performanta. o masina cu 500CP din 2l n-o tii pt fiabbilitate, deci nu poate vorba de asa ceva. aia tre sa marga 20-30000km, dar sa-i faca cat mai repede. cati km tine motorul unei masini de raliu? e "fiabil" vreo 1000km, cat dureaza o etapa de wrc. dupa aia, alt motor...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google