Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu forduletul acela m-ai dat pe spate ) este bestial !
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by Teo21Din View Post
      Dusterul poate fi orice dar nu limuzina
      Subscriu

Originally posted by darksid3 View Post
      Si argumentul tau este...?
      Iar argumentul meu este ca, in momentul in care iti cumperi o limuzina nu trebuie sa mai investesti suplimentar pentru o antifonare ulterioara in spatele blocului ca sa nu mai auzi discutiile din dusterul pe care il depasesti.

Masina care-mi place este Land Rover Range Rover Sport
      My ride

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
        cu forduletul acela m-ai dat pe spate ) este bestial !
        Nici nu ma gandesc cat de tare poti sa te distrezi cu asa ceva pe un teren accidentat rock3:
        CL 93 TAV

Comment

• Originally posted by Mr.Sebi View Post
          Subscriu

Iar argumentul meu este ca, in momentul in care iti cumperi o limuzina nu trebuie sa mai investesti suplimentar pentru o antifonare ulterioara in spatele blocului ca sa nu mai auzi discutiile din dusterul pe care il depasesti.

Masina care-mi place este Land Rover Range Rover Sport
          Ma faci sa zambesc. Ia da o cautare pe Google sa vezi din cate masini se fac limuzine. Aici nu discutam de ce trebuie sau nu, pentru ca parerile sunt absolut subiective, iar argumentele stau in aer. Oricum se scoate TOT din masina si se pun alte materiale decat cele folosite By Default in uzina.
          Vezi si cazul masinilor care devin blindate, e aceeasi poveste, doar ca acolo se folosesc metale si sticle speciale.
          Ideea e ca orice se poate, nu exista limite.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In dex la categoria limuzina scrie: " LIMUZÍNĂ, limuzine, s. f. Automobil de lux, închis, nedecapotabil, pentru patru până la șase persoane. – Din fr. limousine. "

inchis, ne decapotabil, 4-6 persoane ... se incadreaza dar automobil de lux nu cred ca a iesit niciuna pe poarta uzinei Dacia pana acum. Nu zic ca nu poate fi transformata intr-o masina de lux (limuzina) dar mai bine cu banii care-i dai pe masina si pe alte investitii sa o transformi intr-o masina luxoasa mai bine investesti intr-un lexus. eu zic ca dusterul nu este o limuzina si sunt de parere ca nici nu va fi vreodata, afirm astea chiar cu riscul de a te face sa zambesti inca odata...
            My ride

Comment

• Sa inteleg ca nu te-ai prins despre ce fel de limuzine discutam. Chestiile alea lungi, si vezi ca exista in lumea asta, limuzine de la Trabant pana la Ferrari, desi nici una dintre ele nu au de-a face cu conceptul de limuzina. Nu inteleg care este rostul postarii tale, din moment ce exista masini cu piscina sau Loganuri decapotabile. Pur si simplu sunt niste obiecte facute de niste pasionati. Daca te referi la banii dati, cred ca cei mai in masura sunt cei care ii cheltuiesc, nu cei care privesc de pe margine DAR daca te referi la faptul ca tehnologia si-a depasit utilitatea, tin sa te anunt ca exista lucruri cu mult mai inutile, de genul lanternelor solare sau draperiilor cu telecomanda.

Limousine - The term now refers to a luxury sedan or saloon car, especially one with a lengthened wheelbase or driven by a chauffeur
              Last edited by darksid3; 12 August 2012, 19:46.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Dusterul chiar e limuzina pe langa Logan.off topic:Am vazut unul full cu tot cu accesorii(scuturi,alea alea,etc)=18900e.si eu am zis ca nu merita.Dar daca e pasiune omul ala poate face ce vrea cu banii lui.Poti sa tunezi si un wc pe care sa lipesti cristale swarovski.Cate harburi au fost tunate cu piese de mii si mii de dolari?Sunt multe.Unele nu faceau nici cat valoarea unui sistem audio mai de "firma".
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                  Sa inteleg ca nu te-ai prins despre ce fel de limuzine discutam.[/B]
                  intradevat se pare ca eram off topic pentru ca nu citisem toate postarile...daca era vorba de masinile lungi (limuzine) atunci retractez tot ce am spus. Cu ocazia asta pun punct si unei polemici ce ar putea fi dusa la nesfarsit.
                  My ride

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                    Dusterul chiar e limuzina pe langa Logan.off topic:Am vazut unul full cu tot cu accesorii(scuturi,alea alea,etc)=18900e.si eu am zis ca nu merita.Dar daca e pasiune omul ala poate face ce vrea cu banii lui.Poti sa tunezi si un wc pe care sa lipesti cristale swarovski.Cate harburi au fost tunate cu piese de mii si mii de dolari?Sunt multe.Unele nu faceau nici cat valoarea unui sistem audio mai de "firma".
                    off. ca veni vorba de wc ) 3.5mil dolari
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Volvo S80 sau XC90....
                      Oricum, urmatoarea masina va fi Volvo, chiar si sh... dar mai e mult pana atunci
                      GL-22-TOF

Comment

• Nu visez sa am asa ceva, poate ca nici nu am unde sa folosesc un BMW M chiar daca mi-as permite, dar macar o data in viata sper sa am placerea de a face un "test drive" cu un M3 E46:

Comment

• as visa la un opel astra Berlina cu motor de 1.4mpi
                          deoarece nu e asa de scump precum opel zafira vectra(model nou)etc!
                          e la un pret acceptabil!
                          Last edited by Avram Alex; 26 August 2012, 22:56.
                          daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• Un duster full si sunt multumit !

Comment

• E 90

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Visez la o masina care sa aiba in fiecare dimineata plinul facut.

Poa' sa fie si Logan, daca e un Enzo, e si mai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google