Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• clarkson ala ar face misto si de maica-sa (si pe buna dreptate as zice eu). Sasiu de lemn aveau candva. Acum sasiul e ori de otel galvanizat, ori de aluminiu, dupa model

Comment

• am mai spus. eu m-as multumi si cu asta.
      Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

• astaaaaaaaaa ......
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• cu tot cu mitraliera de companie, ca sa nu mai ai probleme cu cedeaza trecerea si cu pietonii. mai iei si vreo doua grenade pentru orele de varf.

Comment

• ceva mai pentru muritori.un Ford ca sata si bani pentru benzina ,revizii si impozite .
            Attached Files
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• aduce bine de tot cu chrysler 300M

Comment

• Visez putin la madam :

Comment

• Un Nissan Patrol Y60 Bogger ...
                  Attached Files
                  sigpic
                  Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                    ceva mai pentru muritori.un Ford ca sata si bani pentru benzina ,revizii si impozite .
                    Numai americanii puteau sa creeze o asemenea caroserie si concept Misto rau!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu visez la ceva ce va devenii realitate.(pentru mine) noul mcv,obligatoriu diesel,absolut nou,garantie 5 ani. cam atat. stiu ca o sa fie in jur de 12.000 euro,dar...lucru nou e lucru nou.

Comment

• din toata seria noua de la dacia, mcv-ul arata cel mai bine. nici nu zici ca e frate cu restul. cred ca "din cauza de spate".

Comment

• A vrut sa ne arate ca are spate . Totusi nu vrei sa treci la altceva ? De la dacia la dacia...

Comment

• Numai bemveurile sunt bune?! Daca ai bani de ceva nou da sunt bune, dar decat unu second din 2003- 2004 mai bine ceva nou.
                            De ce sa traca la altceva daca a fost multumit de DACIA? Si vorba lui gaboneygg ce este nou, este nou.
                            Last edited by PRESTIGE; 26 April 2013, 19:39.
                            MY CLA

Comment

• totusi acesta este un topic unde avem voie sa visam.
                              hai sa facem un altul in care sa spunem ce ne permitem

Comment

• Corect razvy . Sa inteleg ca visele lui se opresc la dacia ?)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google