Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Thejock3r View Post
    Silviu..Exact pe ala de la kisse il vreau
    Iete-te acilea :

http://www.youtube.com/watch?v=4M0dhmVADg0

Asta e aia de la Kiselef ... Bene aici nu era inca modifica ca acuma ... Dar merge

Comment

• Masina aia a fost in Romania de pe 11 august pana duminica. E masina lui Virgil si va pot spune ca e o super masina cu o gramada de caluti sub capota si foarte usoara in comparatie cu una stock

Comment

• Stim ca a fost ... E plina de carbon masina ... Si un sunet absolut criminal.

Comment

• PORSCHE CAYENNE Turbo - S - 550

550 CP si 750 Nm dintr-un V8 biturbo de 4,8 litri...
          4,8 secunde de la 0 la 100 km/h pentru o masina in jur de 2 tone.

e cea mai buna alegere privita prin prisma raportului PUTERE-SIGURANTA

Comment

• D-LOGAN dci -1,5 remapat...Etc
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Eu as vrea o bruta din asta mica un clio f1 team
              Attached Files

Comment

• E mai bun Megane RS f1 team.
                Multe in plus fata de clio : - turbo, lsd etc.
                Si nici nu e cu mult mai scump.

Comment

• Stiu ca e mai bun meganu' da eu il prefer pe asta,imi place clio si e asa mic si are 200 de cp sub capota deci merge binisor cred...

Comment

• Merge bine ( am avut ocazia sa conduc asa ceva + optiunea de scaune sport recaro).
                    F stabila, motorul aspirat ( dezavantaj: ca sa mearga bine trebuie tinuta pe la 5500, pana in 4000 e chiar lenesa). In curbe luate agresiv, se ridica un pic roata spate din interiorul curbei.
                    La viteze mici 90km/h consum redus: 6.0
                    Insa la 90 km/h in a 6a ai undeva la 3000 rpm. Ciudat, dar adevarat.

Comment

• Pai e o masina pentru traseu ( reprize scurte pe cutia de viteze ).... Ffff stabila .

Comment

• Megane RS varianta dci de 170CP e super bine ca la banii care ii dai pe el poti lua si un seat leon cupra cu 225CP benzina

Comment

• Aaaa ?... Nici nu exista asa ceva ...

Cel mai mare motor pe megane diesel e 1.9 dci de 130cp.

Iar benzinare "rele":
                          Megane Coupe R(enault) S(port ) - 2.0 turbo 225 cp
                          Megane Coupe F1 Team 2.0 turbo - 230 cp + ceva mai usor ...
                          Megane Bicorpe RS 2.0 turbo - 225 cp ( varianta in 4 usi )

Si vorbind teoretic ... ce'ar fi misto la un Megane RS de 170 cp ? CONSUMUL doar .... urca'te intr'o benzinara turbo de >=200cp si o sa'ti schimbi parerea despre dci'uri , tdi'uri si alte tractorase ...
                          Last edited by Razzvan; 1 September 2008, 17:23.

Comment

• Off topic:@floryn ai vazut accidentul cu Q7 cand i s-a rupt bratul rotii drepte fata?Sau ceva de genul? Chiar aici am vazut link-ul daca nu ma insel
                            on topic: eu mi-as dori :
                            1.Daca as sta in USA un Doge Charger,Lancer Evolution,Nissan Skyline
                            2.Daca as sta in Germania un Golf 5,Mertzan CLC
                            3.Daca raman in Romania , mi-e mila si de Logan..Dar nah..Raman cu el
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post

Si vorbind teoretic ... Ce'ar fi misto la un Megane RS de 170 cp ? CONSUMUL doar .... Urca'te intr'o benzinara turbo de >=200cp si o sa'ti schimbi parerea despre dci'uri , tdi'uri si alte tractorase ...
                              Razvane stiu la ce te referi,dar ma gandesc si la consum...Adica poti sa conduci sportiv mai tot timpul si sa iti mai ramana si ceva bani de un suc...Pe cand benzinarul daca il tii in blana tot timpul te usuca de banii.

Comment

• Odata si-o data n-o sa-ti mai convina sa te faca de ras tot timpul unul cu benzinar "sugativa" dar tie sa-ti ramana bani de suc si stai linistit, ca la 170 de cai, daca-l blanui tot timpul, nici dieselul ala nu mai e chiar economic...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google