de iapa asta zicea jokeru ca ii rosie)
Care e masina la care visati?
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
eu visez la ceva ce-mi permit
Skoda Octavia Tour Sport 1.8T 150cp, remapat la 190cp;
suficient;Attached FilesLast edited by VanDiesel; 8 July 2009, 17:25."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Comment
-
stiu ca nu e mult [:P] dar cam greu sa-ti iei asa ceva ca proaspat absolvent si somer, fara parinti de bani gata, toate in acelasi timp
so, people, i give you..... 2009 audi a4!
asta e visul oleaca mai probabil, mai rezonabil. la capatul celalalt, mai umed al visului, e a8l w12 . intre ele e a6-leLast edited by bro; 8 July 2009, 18:51.
Comment
-
@vlady: ma cuprinde melancolia cand ma gandesc ca am muncit la bordul lui s80...si la uch-ul lui clio/micra/twingo/modus, fir-ar al drecu de tigani, ca n-au putut sa puna si pe logan aceleasi usm-uri...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am vazut k toti viseaza la una sau mai multe masini in functie de necesitati si facilitati ... eu nu va bat capul asa mult... imi aleg si eu cateva masini :
1) Supercar-ul Audi R8 v10 Tfsi negru ... pentru plimbarile cu prietena
2) Audi Rs4 sau Rs5 (inca nu a aparut) ... cu rollcage pentru intalnirile cu baietzii
3) Audi Rs6 (pentru iesirile cu prietenii)
4) bine`nteles masina de familie ... nimic altcv decat cel mai puternic SUV in serie Audi Q7 v12
Daca tot o calci... calc`o pana la fund
Comment
Comment