Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La noi in tzara sigur nu ai unde sa calci la fund pedala de acceleratie... cel mai probabil doar pana in treapta a 4`a maxim pe Autostrada ... pe urma devine periculos tare pt ce drumuri avem ... si nu vrem sa stricam asa bijuterie nu ?
    Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• ford kuga sau mitshubishi outlander

Comment

• nissan skyline .nu conteaza care r 32,33...
        Attached Files
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Doar un Nissan Patrol. De preferat Y61.

Am fost cuminte anul asta, cine stie ce-mi aduce Mosul .
          Attached Files

Comment

• Citroen DS / Lancia delta Integrale / P 944 turbo
            Last edited by Cezar; 28 August 2009, 20:04.

Comment

• Range Rover Sport V8 5.0 benzina 510 CP
              Si un s8 V10
              Nu ma incurc cu tractoarele. :P
              Last edited by C@talin; 28 August 2009, 20:26.
              Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

• Nu am putut alege intre ele:Zaporozsec 968M si WARESZ PZUPOSKA.....amindoua din 1943, sau barem valoarea lor de astazi.

Comment

• 1.Bentley Continental
                  2.Audi S5

O sa le vedeti la mn peste 20 ani))
                  Attached Files
                  Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                  -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                  Silent Coat.

Comment

• mazda rx 8 (((((((

Comment

• Asa ar arata pentru mine garajul ideal, masini elegante, sport, de caterinca, "SUV" la care visez dar care din pacate nu cred ca voi conduce unul vreodata.... si tot asa, incepem:

1. Mitsubishi Lancer Evo X - o masina pentru oras, drum lung (autostrazi etc.), drum de tara, perfectiune pentru Romania.
                      2. Mitsubishi Lancer Evo IX - asemeni celeia de mai sus doar ca imi place designul acesteia foarte mult. De performante nu mai are rost sa spun...
                      3. Boala mea, un Logan facut asemeni celeia din poza, inca ceva, iubesc Loganurile foarte mult, sunt de vis, sper sa se fabrice cat mai mult timp.
                      4. Renault Clio RS (nu R3 ca in poza) - imi place faptul ca este mica, foarte nervoasa, de oras, si cred ca este la fel de fiabila pe forje ca Loganul pe benzina.
                      5. VW Polo GTI - toti tarzanii isi iau Golf GTI, altceva parca n-ar mai exista, aa da, si Passat "tedei". Imi place foarte mult Polo GTI, are cu 20 cp mai putin ca un Golf V GTI, este mai usor, foarte exclusivist pentru un VW (cand vad un Polo GTI in oras fac accident nu alta) ) + faptul ca este la fel de bun pe traseu ca un Golf GTI, iubesc Polo GTI, iar noul model se pare ca va fi super tare, designul este super.
                      6. Porsche - Nicio masina nu este mai buna decat asta, nu exista, nu arata mai bine, visez la un 911, toate imi plac (din 1963 pana in zilele noastre).
                      7. 7? Evident, BMW seria 7 e38 - cea mai eleganta limuzina care a putut exista din punctul meu de vedere.
                      8. Nu putea lipsi, Dacia 1310 - mi-ar placea la nebunie o Dacie, nene Dacie cazan care sa functioneze dar care sa nu-mi pese de ea deloc, decat mecanica la timp si atat, kamikaze, sa intru intr-un "chiu' shapte", eu o repar cu 2 milioane, ala cu 2 miliarde. Mi-ar placea o berlina, e simpatica la cum merge pe sosea, nu prea am condus de cand am permis.
                      9. Basculanta Roman Diesel 16 tone - tipic romaneasca, e pentru momentele cand as vrea sa fiu injurat in trafic, fumul dens, sunetul specific, puterea bruta si faptul ca nu ai "adversar" in trafic te face suprem. Cine te supara, vorba aia "sho' pe el", imediat strivesti un A4 cabrio cu manele.
                      10. Monster Truck - legal nu as avea voie cu el pe drumurile publice, insa mi-as cumpara un camp intreg numai pentru asemenea masinarie, mi-au placut de mic, daca ar fi legale in oras, ar face ravagii, acceleratie instantanee, iti bati joc de toti cei care te supara, ii calci in "picioare". Ar fi de vis oricum un monster truck pentru ceea ce este el.
                      11. BMW M5 e39 - Mereu mi-au placut aceste automobile, un sedan elegant, sportiv si de croaziera. Toate combinate cu placerea de a trai avantajele tractiunii spate la superlativ.
                      12. Chevrolet Camaro SS 1969 - un clasic cu istorie, design exceptional, si pret combinat cu exclusivitate pe masura..

Ultimele 2 poze nu au mai mers incarcate, asta e.
                      Attached Files
                      Last edited by aleXpeed; 28 August 2009, 22:15.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aleXpeed cazanul de Dacie este situat pe o pozitie mai inalta decat M5-ul si Camaro SS??? mi-ar fi greu sa cred...

Si ca sa fiu on-topic... masina pe care o visez este Volkswagen Scirocco, neaparat alb. De ce? In primul rand pentru aspectul exterior, este superba, fara cusur... aspect sportiv... performante pe masura, mai ales TSI-ul de 200 cp. Mai are si trapa aceea aflata in prelungirea parbrizului. Am una in fata blocului, alba, si de fiecare data cand trec pe langa ea o privesc ''in ochi'' si nu-mi vine sa cred cat de reusita este. Parca ''musca'' din tine.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• @alexpeed i-a vezi cu autobasculanta sa nu dai peste un Tatra T815 .
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mi-ar placea sa am o masina de teren... Range Rover.
                            http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                              aleXpeed cazanul de Dacie este situat pe o pozitie mai inalta decat M5-ul si Camaro SS??? mi-ar fi greu sa cred...
                              Ultimele nu le-am mai pus in ordine.
                              Originally posted by Cristi_LCD View Post
                              @alexpeed i-a vezi cu autobasculanta sa nu dai peste un Tatra T815 .
                              Roman power. Nimic nu se compara cu norii lasati in spate.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google