Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alex, las-o mai moale...nu te mai ambala.gata...
    cata, gata si tu...
    hai sa terminam cu chestiile astea.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
      visam frumos.da, stiti ceva?eu tot la 16 v visez si as lua inca unul,dar sa fie ph1.mie nu-mi place ph 2 de nici o culoare.
      Ai 16v ph2? Hai sa facem schimb ca mie imi place si ph2, mai ales la interior. Masina sau masinile la care visez le-am prezentat mai demult, pe la inceputul topicului.
      sigpic

Comment

• "De aia ti-ai luat PH2? Ca e mai frumoasa PH1? Mare greseala ai facut! De fapt nu ai cumparat tu nimic, ci taicatu!"
        Cu ce i-am gresit eu lui alexspeed? PH2-ule este a lui taica-su, eu nu am contestat faptul ca el a muncit pentru masina lui! Eu am comentat doar parerea lui fata de PH2! Sunt sigur ca alex a avut timp sa munceasca destul ca sa-si ia Logan! Inca odata scuze Alex!
        Last edited by Seba; 14 January 2010, 12:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• la un Chevrolet Camaro Concept visez, nu se stie niciodata cand o sa castig la loto
          Attached Files

Comment

• Originally posted by mareom View Post
            Ai 16v ph2? Hai sa facem schimb ca mie imi place si ph2, mai ales la interior. Masina sau masinile la care visez le-am prezentat mai demult, pe la inceputul topicului.

am ph1.nu-mi place exteriorul la ph 2.interiorul se poate schimba cu unul de pe ph2.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Audi R8...

Comment

• Eu a-si vrea sa am si un sandero kiss!

Comment

• re

muscle car-uri
                  in special corvete z06 "febletea mea"

Comment

• Ford Mustang Shelby GT 500 sau macar un touareg,asta cand o sa traiesc intr-o tara civilizata sa pot folosi aceste masini pe sosele nu pe ulite si drumuri forestiere.pana atunci,ma multumesc cu un duster,trebuie sa apara!
                    Attached Files

Comment

• hmmmm....un m5 Lumma
                      parerea mea!
                      Attached Files

Comment

• asa este,e bestial,nu am vrut sa ma arunc in bmw sa nu imi sara lumea in cap dar nu ma pot abtine,M6,M5 chiar M3 sunt favoritele mele...nu ma supar nici daca sunt 525,645 sau 325,toate,pentru mine reprezinta " ele si restul".astept saritorii in cap.

Comment

• Masina care merge cu aer si sa aiba macar 100 CP, full options.

Comment

• Eu ma multumesc cu loganu si visez la masina cu aer, cum zice si mikebike (asta e cel mai putin realizabil) iar un vis mai realizabil ar fi 2 motociclete BMW (ca sa am 4 roti sa nu fiu offtopic )
                            Don't touch! Never ever steal
                            Unless you're in for the kill

Comment

• 3 masini visez la ele
                              RENAULT 19 CABRIO 1.8 16V 135CP
                              RENAULT GRAND ESPACE MODELUL NOU DUPA 2001
                              RENAULT SAFRANE BITURBO 3,6 MODEL1999
                              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• ca masina de familie, audi rs4 mtm, compresor...
                                dintre bmw-uri, 850csi. ala da
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google