Waw, asta da surpriza...ms
Aici STAREA DRUMURILOR si METEO
Collapse
X
-
-
Stimati colegi, urmeaza sa plec la sfarsitul lunii la mare pe urmatorul traseu:
Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci-Braila-Macin-Slava Cercheza-Baia-Lumina- Mamaia.
Orce informatie legata de acest traseu/tronson de drum mi-ar prinde bine.
Multumesc, si daca exista un thread dedicat indrumati-ma catre acolo."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci
Tecuci-Braila
Braila-Macin
Macin-Slava Cercheza-Baia-Lumina- Mamaia
Vreme buna de plaja iti doresc!
Comment
-
Bazil, drumul se prezinta excelent pana pe la Tecuci, de la Tecuci la Braila e acceptabil, asa cum a subliniat si don K. (am facut un drum TL-IS la inceputul lunii mai)
Smardan-Macin si Ciucucurova-Slavele-2 Cantoane e ok. pe portiunea Baia -Constanta se lucreaza. ar fi ceva portiuni cu criblura. e posibil ca pana decolezi tu spre litoral...sa fie turnat asfaltu`.
Portiunea pe care nu cunosc starea carosabilului, este Horia-Ciucurova...dar din auzite ar fi in regula!Keep walking...
Comment
-
Pe Baia-Ovidiu se lucreaza din 2011 incoace, taseaza petrisul peste drumul vechi si toarna strat nou de asfalt. Dar niciodata nu-s portiuni mai lungi de 10km pe care sa se lucreze simultan, nu te incurca foarte mult. Partea buna e ca te intorci pe asfalt proaspat pe portiunea unde tasau pietris la dus.Last edited by mr.K; 17 June 2014, 15:03.
Comment
-
De vreo un an jumate, e terminata portiunea de la intrarea in jud. Ct si pana in Lumina. acum se lucreaza pe portiunea Baia - limita cu jud Ct, care era praf! Dar in ritmul in care au mers lucrarile initiate in 2011...nu sunt prea optimist.Keep walking...
Comment
-
Acum 2 ani intre Baia si Lumina am prins una din aceste portiuni de drum pregatita pentru asfaltare cu pietris si un ...praf alb de am ajuns la Mamaia cu o masina fatoma, acoperita de un praf gros de 2 degete, de intai a trebuit sa gasesc o spalatorie si apoi hotelul."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
Comment