Mersi pt raspunsuri. Pana la urma am sa ma duc pe București - Pitești - Râmnicu Vîlcea - Tîrgu Jiu - Petroșani. Avand in vedere ca fac 4 drumuri, voiam sa vad cat mai multe zone, adica sa ma duc o data pe valea oltului, o data pe transalpina, o data pe valea jiului...dar daca nu se poate asta e...
Aici STAREA DRUMURILOR si METEO
Collapse
X
-
Mai este o ruta Bucuresti - Ramnicu Valcea - Targu Jiu- Petrosani - Hateg - Simeria - Sibiu - Ramnicu Valcea - Bucuresti. Transfagarasnul pare ca se va inchide, chiar daca a fost redeschis mai devreme, deoarece inca nu functioneaza telecabina, din cauza ca desprins o stanca din versant de 1000 de tone.
Comment
-
Este interzisă circulaţia între Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, doar pe timpul nopţii, în intervalul 21:00 - 07:00.
Nu cred ca se inchide Tranfagarasanul acum, in plin sezon; poate doar temporar pana dinamiteaza stanca aia si elibereaza zona.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Stie cineva cum e cu drumul de la Sinaia catre Cabana Piatra Arsa?
Eu am mai fost pe acolo acum vreo doi, trei ani dar nu stiu niciodata daca e deschis circulatiei sau cum si pe unde se lucreaza.
As vrea sa ajung prin zona cam peste o saptamana si niste informatii mi-ar fi de mare folos.
Comment
-
Originally posted by CeDeBe-L View PostStie cineva cum e cu drumul de la Sinaia catre Cabana Piatra Arsa?
Eu am mai fost pe acolo acum vreo doi, trei ani dar nu stiu niciodata daca e deschis circulatiei sau cum si pe unde se lucreaza.
As vrea sa ajung prin zona cam peste o saptamana si niste informatii mi-ar fi de mare folos.
Comment
-
Vă salut! As vrea sa plec cat mai curand intr-o excursie de 2 zile pe traseul Bucuresti- Pitesti-Rm Valcea- Horezu-Petrosani-Hunedoara-Sibiu- Sighisoara-Brasov-Pitesti-Bucuresti.
Vreau sa stiu cum este drumul pe portiunea de traseu Horezu- Hunedoara și apoi pe portiunea Sibiu-Sighisoara-Brasov (ma intereseaza cel mai mult prezenta gropilor de pe sosea, lucrari si alte lucruri de aceasta natura).
Va multumesc!
Comment
-
Cod portocaliu, in cateva judete, iar in restul tarii (cu exceptia judetelor Tulcea si Constanta), cod galben. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment