Port Forwarding...Help

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Port Forwarding...Help

Va salut. Am un router wireless D-Link 524,iar problema este in felul urmator. 2 laptop-uri se conecteaza wireless la internet, iar 1 PC prin cablu Ethernet. Unul din laptop-uri si PC-ul, au Windows XP, iar celalalt laptop, Windows 7. Problema este ca la calculatoarele cu Windows XP, nu merge oDC, StrongDC, si nici un program de genul. Mai exact, nu merge functia search, si nici sa ma conectez la vreun user. Am inteles din ce am citit pe net, ca trebuie sa fac "port forwarding", dar habar n-am sa fac asa ceva. Gasisem un program "PFConfig", dar nici cu acesta nu am rezolvat problema. Are idee cineva cum sa rezolv problema asta?
    Logan Ambition 1.6 8V

Intri pe router (pagina de configurare) si deschizi portul care il doresti pentru programele respective pentru ip-urile statiilor respective.

Comment

Misto, si ce porturi ar trebui sa pun?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Se poate seta port forwarding, dar doar spre unul din calculatoare. Programele P2P merg mai bine atat timp cat ai reverse catre ip-ul de pe care te conectezi. In cazul tau, ai un ip public cu reverse doar pana in router. Mai departe se face routarea catre ip-urile private date de router. Trebuie sa alegi o statie pentru care vrei sa faci forward si o setezi.
        Uite niste exemple pentru cateva programe:

sau aici ceva mai complex: http://portforward.com/english/route...I-524index.htm
        Daca vrei sa forwardezi catre mai multe statii trebuie sa setezi porturi diferite in aplicatiile P2P si sa setezi pentru fiecare ip privat forwardarea porturilor respective.
        Last edited by nsa; 21 January 2010, 21:36.

Comment

Cheama un meserias. N-am de unde sa stiu ce porturi cer aplicatiile alea. Ca sa fii sigur poti deschide toate porturile (de la 1 la 65536) si te-ai rezolvat.

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
            Va salut. Am un router wireless D-Link 524,iar problema este in felul urmator. 2 laptop-uri se conecteaza wireless la internet, iar 1 PC prin cablu Ethernet. Unul din laptop-uri si PC-ul, au Windows XP, iar celalalt laptop, Windows 7. Problema este ca la calculatoarele cu Windows XP, nu merge oDC, StrongDC, si nici un program de genul. Mai exact, nu merge functia search, si nici sa ma conectez la vreun user. Am inteles din ce am citit pe net, ca trebuie sa fac "port forwarding", dar habar n-am sa fac asa ceva. Gasisem un program "PFConfig", dar nici cu acesta nu am rezolvat problema. Are idee cineva cum sa rezolv problema asta?
            Iti poti seta programele pe functia Pasive in detrimentul vitezei si a numarului de utilizatori disponibili....asta daca iti prinzi urechile la router.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

M-am dat dreaq. Pai pe Passive, tot nu merge sa dau search, iar sfaturile celelalte, m-au bagat in ceata. multam oricum pt sfaturi, dar nu ma pricep la asa ceva, si sincer, nu prea am inteles nimic...
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Mareste numarul de Hub-uri...pe Pasive trebuie musai sa mearga. E o functie special conceputa pentru cazul tau, de exemplu.

Comment

Am pus 5, si degeaba....sa mai adaug?
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

5 sunt foarte putine...pune 20-30 de bucati cel putin ca sa ai mai multe variante . Cauta hub-uri cu numar mare de utilizatori.

Comment

sti sa umbli pe strong sau iti prinzi urechiile....iti fac configuratiile pentru strong si iti incarc un link aici

super strong merge lux viteza mare click aici
                      Last edited by razvan_boss; 21 January 2010, 22:26. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Pe strong stiu sa umblu cat de cat, dar nu f bine.....dar ce are asta in plus, ce mi-ai zis u sa iau?

Originally posted by razvan_boss View Post
                        sti sa umbli pe strong sau iti prinzi urechiile....iti fac configuratiile pentru strong si iti incarc un link aici

super strong merge lux viteza mare click aici
                        aaa....mi l-ai facut tu direct sa mearga,mishto :d multam fain. P.S Da la tine de ce merge pe passive, si la mine nu mergea, ai mai facut si altceva in plus? mersi mult
                        Last edited by blanarucristi; 21 January 2010, 22:42. Reason: Automerged Doublepost
                        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

grea e meseria asta....ma bucur ca iti functioneaza....daca sunt ceva probleme ma anunti
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Dar vroiam sa stiu daca ai mai facut si alte setari in plus, ca pe Passive incercasem si eu, dar degeaba. Sau ai pus muuuulte hub-uri? Nu de alta, da sa nu mor prost, ca ma oftic de ce la mine nu mergea....da bine ca acum functioneaza. Mersi
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

te apuci frumos si iti calculezi dupa adresa de ip, cate subretele vrei, pe numaru de biti, si transformi din binar in hexazecimal, si iti faci frumos host id, adrese de subnet, adresa de broadcast, si masti de subretele, asta daca vrei sa faci o retea .subretea ca la carte
                              sigpicMy ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google