Port Forwarding...Help

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu am facut nici o setare pe passive...doar am configurat hub-urile ,ti-am bagat un nick name,tu doar trebuie sa intri la setting sa iti bifezi la sharing o partitie de min 15-30GB ca sa iti mearga toate haburile....cu timpul vei invata mai multe..nimeni nu s-a nascut cu acest talent in informatica

@deluxe lasa-l ca il bagi in ceata poate mai face alte "belele"
    Last edited by razvan_boss; 21 January 2010, 23:17. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
      te apuci frumos si iti calculezi dupa adresa de ip, cate subretele vrei, pe numaru de biti, si transformi din binar in hexazecimal, si iti faci frumos host id, adrese de subnet, adresa de broadcast, si masti de subretele, asta daca vrei sa faci o retea .subretea ca la carte
      Simt o usoara unda de ironie in ce ai scris tu acolo? Daca am scris mai sus ca nu ma pricep, la ce mi-ai mai bagat si u chestiile astea aici? Mai bine da-mi ceva in chineza ca inteleg mai bine. Chestia cu router-ul ma depaseste, dar asta nu inseamna ca nu stiu sa instalez un windows, sa iti montez o placa de baza pe o carcasa, cu toate componentele aditionale, practic, sa fac un calculator de la 0. Dar deh, asa este fudulia asta.....
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Poti sa iei manualul de la router si acolo iti explica ce e de facut. Genul asta de echipamente nu au o interfata prea complicata, sunt gandite pentru home use. Nu vrei sa vezi cum arata cele profesionale si ce e acolo. Tot pe internet poti gasi explicatii despre port forwarding si altele. Le poti invata incet, nimeni nu stie de la inceput mai ales daca nu lucreaza in domeniu.
        Uite aici un simulator pentru routerul tau cu care te poti juca fara sa strici ceva la tine. Si aici manualul, daca nu il ai.
        Last edited by nsa; 21 January 2010, 23:57.

Comment

domnu, deloc ironic, te si ajut daca vrei, am si specificat, pentru o retea adevarata de durata asa se face ... nu a fost pic de ironie, ci doar un sfat, cu toti invatam
          sigpicMy ride

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
            Dar vroiam sa stiu daca ai mai facut si alte setari in plus, ca pe Passive incercasem si eu, dar degeaba. Sau ai pus muuuulte hub-uri? Nu de alta, da sa nu mor prost, ca ma oftic de ce la mine nu mergea....da bine ca acum functioneaza. Mersi
            Si mie imi merg genul asta de programe fara niciun portforward, dupa ruter si pe modul "passive". Chestia e sa ai multe hub-uri la favorite si un share generos.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google