Cum Dezghetam Apa Din Vasul De Spalare Parbriz?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Ai grija cu apa calda pe unde o pui,ca in 5 minute a inghetat toata apa care ti-a curs pe acolo la loc.
    Sfatul meu:stergi frumos parbrizul(daca nu ai cu ce,la o benzinarie),daca ai solutie de dezghetat intr-o sticluta cu pulverizator e perfect,si te duci intr-o parcare subterana,gen mall,auchan etc...Pana ajungi acolo se incalzeste si masina si motorul.O lasi putin pornita,verifici daca s-a dezghetat(de cele mai multe ori se dezgheata,daca nu a fost prea diluat lichidul),daca nu acolo poti incerca cu apa clocotita,dar dupa o lasi in parcare vreo 3 ore sa se usuce bine altfel ingheata la loc.Golesti bidonul,si inlocuiesti solutia.
    sigpic

    Comment


    • #47
      solutia a fost: un pumn de sare peste gheata respectiva plus niste solutie cat sa ajunga unde trenuie in vas. in 1 zi s-a topit gheata. am scos furtunul de la diuzele de perbriz am dat la pompa pana am scos tot lichidul. am turnat apoi 1 litru de alcool tehnic< alcool izopropilic> si gata. de atunic impunatatesc solutia de spalat din auchan cu cca 200 ml de alcool izopropilic.
      Fuarte Nervos !!!

      Comment


      • #48
        Am patit si eu o belea din asta.In toamna am completat peste lichidul de vara cu cca. 1 litru lichid de iarna umpland rezervorul.Nu am mai circulat cu masina prea mult si nu am avut nevoie sa spal parbrizul si cand a dat gerul a inghetat bocna.M-am speriat crezand ca a crapat vasul sau pompita, dar am remediat problema demontand vasul(nu e greu deloc-cam 10 min) dupa care am plasat vasul sub jet de apa fiebinte.Am rasuflat usurat cand am vazut ca nu sa crapase vasul si nici pompa nu avut de suferit(retineti ca vasul a fost plin ochi).

        Comment


        • #49
          Buna dimineata,nu am mai intrat demult aici dar acum iar am o problema si va rog pe voi sa ma ajutati.Nu stiu daca scriu unde trebuie ,daca gresesc imi cer mii de scuze,insa trebuie sa gasesc rezolvare la problema mea.Am probleme cu lichidul de parbriz...evident ca a inghetat...am vorbit cu cei de la Dacia si mi-au zis sa duc masina intr-o parcare subterana sa pun apa fiarta peste.Nu cred ca este recomandat caci din cate am tot auzit se poate sparge vasul.Altcineva mi-a zis sa pun spirt.Asta am facut am pus doua sticlute insa fara nici un rezultat.Am mers si cu masina vreo 60 de km in speranta ca se incalzeste la motor si asa poate se incalzea si instalatia dar din pacate nimic.Exista vreo alta metoda eficienta pe vremea asta rece?Din pacate nu apucasem sa schimb lichidul cu cel de iarna .Multumesc din suflet si daca am postat gresit va rog sa ma scuzati dar sunt disperata ca nu pot folosii stergatoarele.

          Comment


          • #50
            Cel mai rau lucru e ca s-ar putea sa fi pierdut pompa.Daca nu ai posibilitatea sa tii masina intr-un loc incalzit, hala, garaj, nu-ti ramane decat da dai jos pompa si furtunasele, vasul si sa le dezgheti. Duzele se dezgheata mai usor. Nu uita sa vezi starea pompei stropitoare.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

            Comment


            • #51
              spune-mi te rog cum sa fac asta.Cum pot sa o scot caci fac si lucrul asta.Mi-e teama ca sa-ntamplat ceva caci ieri cand am mers cu ea ceva in timp se auzea motorasul probabil se incalzise un pic insa azi nici atat nu am mai auzit.
              Last edited by 77sky; 28 January 2012, 13:18.

              Comment


              • #52
                Dai grila jos, atentie cum scoti suruburile din plastic, ( doua surubelnite si atentie sa nu le rupi) si de aici e simplu.
                Motorasul se vede si prin grila.
                Iata cateva poze, care sper sa-ti fie de folos;
                Attached Files
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • #53
                  am inteles...pup mersi din suflet acum este frumos afara poate am noroc de la soare sa se mai incalzeasca un pic daca nu maine asa voi face,o duminica placuta multumesc din suflet.
                  Last edited by 77sky; 28 January 2012, 13:19.

                  Comment


                  • #54
                    Mare grija sa nu solicitati motorasul prea mult atunci cand ingheata lichidul in borcan, se arde, eu am rezolvat problema cu o sticla de alcool sanitar si masina lasata in garajul unui prieten.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google