Apa clocotita iarna pe tabla...da sau nu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa clocotita iarna pe tabla...da sau nu...

Originally posted by valeriuciprian View Post
    Cum ma sa torni apa clocotita pe tabla?O fi el Pejo...dar nici chiar asa...
    Da' ce-are? Sughite? Inteleg sa nu torni apa fiarta pe sticla (desi am indoieli si acolo, sticla de parbriz e foarte rezistenta la diferente mari de temperatura. Am testat asta pe vechea dacie cand am dus-o pe ultimul drum.), dar pe tabla, nu vad de ce n-ai putea turna. Ca sa ma si explic, ieri dimineata, n-am putut sa plec cu masina de pe loc pentru ca aveam zapada inghetata in pasajele de la roti (de fapt am putut misca masina, dar la primul damb am zis ca am rupt masina-n doua), am luat o galeata de apa fierbinte de la robinet, i-am suplimentat temperatura pe aragaz si am aruncat-o cu o cana peste gheata din pasaje. Am repetat figura de vre-o 6-7 ori (pana s-a dus toata gheata) si nu s-a intamplat nimic (rau) cu tabla/vopseaua/lacul/masina.

Off topic:
    ovidiu.st...am rugamintea sa te documentezi si pe urma sa postezi...iti dai seama ca atunci cand am scris fraza "Cum ma sa torni apa clocotita pe tabla?O fi el Pejo...dar nici chiar asa..." nu am scris-o asa sa mai fac un post...asta pentru a nu aparea la primavara subiecte de genul...mi-a crapat lacul /vopseaua de pe masina...dupa ce asta iarna am dat cu apa clocotita pe tabla.
    sigpic

Comment

Domnule, ma lasi! Crezi ca-s picat din luna? Mi-au trecut destule masini prin mani si stiu ce bube au si ce n-au!

Comment

Domnu' Ovidiu, cer scuze ca ma bag in discutia asta...Am si eu o intrebare la matale; ai vreun bussines cu vreo vopsitorie? Doresti sa le aduci clienti?
        Sincer acum...
        Stau si ma intreb, cum mama naibii sa faci brusc asa un soc de temperatura? Cum crezi ca se "simte" amarata aia de tabla inghetata bocna cand vi cu apa clocotita peste ea? Dar ma rog...fiecare cu "pasiunile" lui...

Comment

Ai grija cu apa calda pe unde o pui,ca in 5 minute a inghetat toata apa care ti-a curs pe acolo la loc.
          Last edited by valeriuciprian; 22 January 2010, 21:14.
          sigpic

Comment

Originally posted by crisxx View Post
            Domnu' Ovidiu, cer scuze ca ma bag in discutia asta...
            ... atunci, nu te baga unde nu te pricepi.

Am si eu o intrebare la matale; ai vreun bussines cu vreo vopsitorie? Doresti sa le aduci clienti?
            Ti-am raspuns ceva mai sus.

Sincer acum...
            Stau si ma intreb, cum mama naibii sa faci brusc asa un soc de temperatura? Cum crezi ca se "simte" amarata aia de tabla inghetata bocna cand vii cu apa clocotita peste ea? Dar ma rog...fiecare cu "pasiunile" lui...
            Problema se pune nu la tabla ci la vopsea si la lacul cu care e acoperita vopseaua. Pe vremuri, cand se foloseau igrediente (vopsea, lac) de proasta calitate, exista riscul ca dupa trecerea unei ierni sa te trezesti cu vopseaua/lacul crapat, acum nu se va intampla in vecii vecilor amin (vopselele si lacurile acreditate in UE rezista la diferente de 170grC, de la -50gr la +120grC, chiar daca trecerea e brusca de la o temperatura minima la una maxima), sunt extrem de elastice, atat lacul cat si vopseaua.

Comment

bine sefu' scuze ca am indraznit...

L.E. OAMENI BUNI, NU FACETI CA EL...

Comment

Nea Ovidiu tot ai zis in titlu"...da sau nu" eu zic ca se cade si un poll cu da sau nu unde o sa votez categoric nu(ca sunt patit si nu pe pejo )...asta ca sa nu mai fac posturi aiurea,din doua litere si trei puncte
                Mersic.

Comment

N-am zis eu "da sau nu", a zis unul din clanul verzilor, eu doar mi-am exprimat o parere. Daca vreti sa tineti cont de ea, bine daca nu, iarasi bine. Mi-e mi-au trecut prin maini ceva masini (de aproape toate natiile si de toate tipurile) de cand sunt pe lumea asta si nu de putine ori am fost pus in situatii limita, situatii in care a trebuit sa recurg la metode extreme (asta inseamna ca nu vorbesc din presupuneri).

In alta ordine de idei, as vrea sa renunti la apelativul "nea" si sa mi te adresezi pe nume. In certificatul meu de nastere nu scrie "nea" nici la nume nici la prenume, iar daca ai facut-o doar la misto, te rog sa te abtii pe viitor.

Comment

Categoric nu!Daca problemele la vopsea ,lac nu apar imediat, vor aparea in timp.
                    Schimbarea brusca a temperaturii dauneaza mereu.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Tinanad cont ca fara "vina " ta esti primul care apare in topic te rog sa imi spui ce titlu sa ii dam topicului.
                      sigpic

Comment

Hai sa facem posturi multe sa ajungem "Loganist de 5 stele" ... nenea mi-a inghetat bacteria... pot sa torn apa clocotita ?... propun clanului verzilor sa inchida

Comment

@valeriuciprian. Daca tu ai luat hotararea asta, ramane la latitudinea ta.

Comment

Originally posted by GGI78 View Post
                            Hai sa facem posturi multe sa ajungem "Loganist de 5 stele" ... nenea mi-a inghetat bacteria... pot sa torn apa clocotita ?... propun clanului verzilor sa inchida
                            Acest topic a fost deschis ca urmare a discutiilor de pe alt topic...si pentru a nu fi off topic acolo am decis sa il mut pentru a discuta aici aceasta problema.Oricum viata lunga nu va avea.
                            sigpic

Comment

Pai daca ti-au trecut tot felul de masini prin mana , inseamna ca nu ai tinut nici una atat de mult incat sa vezi daca sare vopseaua.
                              La pasaje ,in cazuri de urgenta ,ca sa nu strici ceva pe la suspensie cred ca ar merge dar in nici un caz pe alte parti ale masinii.
                              Last edited by madi; 22 January 2010, 21:46.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google