Apa clocotita iarna pe tabla...da sau nu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In general, socurile termice nu sunt o binefacere pentru nimic si nimeni. Drept e ca nu se vede ceva chiar de prima data si ca garantia pe tabla masinii e de 7 ani, dar nici nu va merge la nesfarsit. Pentru gheata din pasajele rotilor hai sa zicem ca un pic de apa calda e ok. Pentru sticlarie si tablarie - no way. Ca si chestie, eu imi dezghet geamurile cu solutie de parbriz de iarna (-20, -30 grade) pusa intr-o sticla cu pompa. isi face treaba foarte bine. De tabla nu ma ating, fiindca daca nu se dezgheata singura, sigur ingheata mai tare la drum lung.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

E o tara libera, fratilor, cine are masina lui poate sa faca ce vrea cu ea. Daca are el placerea asta, poate sa ia si arzatorul pentru parlit porcul si isi dezgheata masina in timp record. Eu doar doua mici observatii am:
      1) In manualul masinii nu scrie ceva clar in sensul asta, se poate numai deduce ca nu ar fi recomandat. Poate se incumeta cineva sa intrebe la Vocea clientului, ca eu nu intreb asa o prostie.
      2) Stiti vorba aia, cu unu' care arunca piatra in lac si aia multi care se chinuie sa o scoata.
      Last edited by ParuLuScorilo; 25 January 2010, 11:21.

Comment

eu unul folosesc toporisca din dotare din portbagajul masinii. niciodata n-a inghetat butonul portbagajului, asa ca toporisca o iei usor de cap, lovesti in plasticul de la pasajul rotii in partea de sus, unde incepe sa se depune gheata. apoi razuiesti usor fara sa lovesti frontal, doar tangent la plastic, in zona de separatie plastic-gheata. nu se sparge plasticul, nu se zgarie vopseaua, gheata se dezlipeste foarte elegant si nici nu pierdeti vremea sa incalzii apa si sa aplicati socuri termice masinii. voi faceti cum vreti, eu zic cum am trecut 3 ierni fara sa sara vopseaua de la gheata si fara galeti de apa fierbinte...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Tu cu toporul,eu cu dalta si ciocanul,altul cu apa fiarta si tot asa.
          Chiar azi am vazut la stiri cate parbrize s-au schimbat din cauza socurilor termice provocate de aruncatul apei calde pe parbriz sau de caldura data sa bata spre parbriz...
          Au facut astia de la servisurile de parbrize la baniiii ,cu nemiluita si sa tot aiba clienti ""fideli""!
          Sa ii vezi si pe aia cu baterii auto vanzare de vanzare ce au!
          Asa ca datii cu apa ca "mere"...

Comment

Si eu is dus cu pluta, dar nici cu tine si nici cu Seba nu mi-e rusine! In fine, fiecare cu metodele lui si cu piticii lui. Aia la care le-a crapat parbrizul de la apa calda, au avut o micuta problema, si anume: aveau o crapatura mica (undeva pe la cheder, intr-un loc ascuns) si bineinteles ca s-a intins crapatura. Cine spune ca vara nu e bine sa dai aerul rece spre parbriz, e dus cu pluta mai ceva ca mine, habar n-are despre ce vorbeste! Eu am o ciobitura (cam cat unghia de la degetul mic) de vre-o doi ani si nu mi-a crapat parbrizul (mai mult decat a fost), desi toata vara AC-ul bate la parbriz si la picioare (alte zone convenabile mie n-am gasit).

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google