Ce mancaruri preferati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mananc orice inafara de fructe de mare, scoici, melci... etc.

Porcul e taticul iar pe locul 2 puiul.

Comment

Sunt nationalist in ceea ce priveste mancarea. Mananc cu o pofta nebuna tot ce inseamna mancare romaneasca cu o singura conditie... sa contina carne (in ordinea preferintei: peste, miel, manzat, pui, porc).

Top 3 mancaruri preferate:
      1. Saramura de crap cu mamaliguta taraneasca;
      2. Sarmalute cuib de cinci cu mamaliguta si iaurt;
      3. Puterea Ursului.

Comment

spike, se vede ca esti din zona galati-braila si n-o zic cu rautate...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@balauron.......as manca si eu o capsuna de acolo
          Deci .....eu sunt mai carnivor asa de felul meu. sincer sa va spun n-am mai mancat de ceva vreme mancare gatita de mama acasa........abia mai stiu cum arata......in ultima vreme am dat-o pe fastfood-uri.......imi place BigTasty de la Mac,pizza de la Jerry's(da' cam scumpa).....ah si Shaorma de la anumite fast-fooduri de astea mai bune...
          @Sp!ke........ce e Puterea Ursului?
          Mai e mult pana departe!

Comment

Puterea Ursului = vin rosu

Comment

@michee. O chestie cu mamaliga, smantana, slaninna si carne de oaie uscata (ceva gen pastrama). Nu stiu cum se prepara dar e bestiala, am mancat prima oara acum cativa ani la o stana unde am stat peste noapte si ciobanii au fost foarte binevoitori.

Comment

hahah..........incult sunt
                Mai e mult pana departe!

Comment

Eu si mai mult. Dar pot sa jur ca am baut vin Puterea Ursului asa cum am baut si vin Sange te Taur.

LAST EDIT

Stiam eu ceva. AM facut o combinatie dar e ok:

Puterea Ursului - La Putere

La Expozitia de Vinuri Vinvest, organizata la Timisoara, Cramele Recas a lansat cele mai noi vinuri de lux - La Putere. Avand ca simbol pe eticheta un urs carpatin, vinul simbolizeaza puterea naturii - adusa prin aceasta gama de vinuri obtinute prin tehnologie de ultima ora. Gama cuprinde: Feteasca Neagra, pentru prima data la Recas, Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Regala, Sauvignon Blanc si Riesling. Soiurile Merlot si Riesling vor fi disponibile si la sticla de 375 ml incepand cu prima parte a lunii aprilie.

Comment

Sp!ke ce m-ai lovit cu Puterea ursului. Mor de pofta.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mamaaaa... ce v-ati infierbantat!...
                      @Iuli81. Nu te contrazic... cand i-am intrebat ce mancare e chestia aia din ceaun... ghici ce mi-a spus! "Puterea Ursului"... stiu ei ceva... nu mi-a mai trebuit mancare de dimineata pana seara!...

Comment

carneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Mai sunt citeva ore..In fiecare duminica ne adunam la socrii sunt maestru la gratare
                          Pui ,porc, cu legume mexicane...
                          In restul zilelor ma mai rasfat cu cite un pui pe sticla!
                          Attached Files
                          Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

cartofi prajiti gratare frigarui snitele pizza aoleoo ce foame m`a luat
                            Attached Files

Comment

Orice imi place, si ce nu am mai mancat. Miere ca desert si in multe alte combinatii.

Comment

Kebab, carnati, mici, cartofi prajiti, sarmale, musaca, snitele, fripturi, ciorbe, peste, etc. sunt ca un cos de gunoi, mananc mult insa dupa fizic nu ai spune.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google