Ce mancaruri preferati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vin si eu daca ma primiti
    Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Originally posted by CT-24-ALX View Post
      vin si eu daca ma primiti
      sony, sa-l luati cu voi numa daca aduce cu el partea inferioara a unei blonde... stie el de ce....
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

acum la ora asta nu mai prefer nimic orice de mancare ar fi bun, MIEEEE OOO FOOAMEEE DEE LUUUP
        sigpic

Comment

Mancare preferata.... sarmalute cu mamaliguta; slanina afumata, ceapa, mustar, un pahar de vin din ala de tara si nu-mi mai trebuie nimic. Asa cand sunt pe fuga prefer pizza de la spring time si shaworma tot de acolo.
          aaaaaa si sa nu uit, cum puteam sa uit ciorba de burta!!
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

si mie imi place ciorba de burta... si carnatii(cei proaspeti) facuti pe gratar cu cartofi prajiti si salata de rosii cu branza...
            si ca mancaruri moderne pizza hut kfc si mc donadls sunt cele mai gustase si recunoasteti ca asa e... dar nu toate tin de foame si sa nu mai zicem cat de toxice sunt

PS. ca deserturi home made , salamu de biscuiti si orezu cu lapte sau pandispan

sigpic

Comment

Sarmale cu mamaliga si smantana & Pomana porcului.

Era sa uit de mici.
              numar secundele

Comment

carnea de Porc :P
                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

mie imi plac si legumele... ca doar se stie cea mai buna leguma e porcul

sigpic

Comment

Nu mai deschideti ma toticuri dastea , saliveaza lumea pe tastatura )) daca li se unfla c*i*zele )) .
                    La fel si cel cu dulciuri si alcol , din toate asteam gasit doar o bere ) un Calsberg la 330ml , o beau dupa ce scriu asta ) .
                    Ce sa zic cartofi prajiti , pizza , si traditionale mamaliga , sarmale , carnati etc Na ca mati enervat si o poza facuta de mine
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

parca ar manca o vrabiutza de acolo.... aia dupa mine e o portie de cartofi prajiti cu friptura de pui versiunea Demo...

sigpic

Comment

Pentru Sonykel cu dedicatie o poza de la mine. :P
                        P.S.: Tata e Ion si mama a facut o gramada de mancaruri cu ocazia zilei de maine.
                        Attached Files
                        In tara momentan.

Comment

costine la ce ora ziceai sa vin maine??? eu aduc servetele scobitoriile si paine tu dai restu..

sigpic

Comment

Salutare ...
                            In primul rand vreau sa zic "La multi ani! " tuturor ,pt ca nu am mai intrat de ceva timp....
                            Apropo de mancare...ca tot a trecut craciunul, revelionul, cu mancaruri care mai de care...gratare, alea, alea......sa ne "racorim" cu ceva mai usor.....strawberries !!!!

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

Comment

Sarmale cu mamaliga si smantana.....e mancarea traditionala si sunt mort dupa ea.....
                              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

In sens invers: Placinta de mere, Cartofi prajiti cu orice, Ciorba de perisoare.
                                Apropo a incercat cineva mici vanatoresti - se gasesc prin supermarketuri dar nu m-a lasat consoarta sa iau ca daca nu-s buni?
                                Si i-mi place si caracatita (am mancat doar de 2 ori si e buna).
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google