Ciocolata preferata&Bomboane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bounty, ritter, milka, cioc cu rom sau alte alcooale
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by CT-24-ALX View Post
      supercar daca mai bagi vreo 2-3 poze cred ca se supara sonikel si se duce la bila si da o spargere sa isi ia el ciocolata
      pai eu ce vreau )

Comment

daca in 5 minute nu posteaza sonikel aici sigur il gasim la sectia 2 politie constanta)
        Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

stati ca mi-am facut si eu topic mama voastra de nebuni...

sigpic

Comment

mami, mami vreau si yo......
            Attached Files
            sigpic

Comment

bai slabanogilor pasta so mancati voi eu vreau un MCV de ciocolata cai mai mult

sigpic

Comment

gogoasha e belea masina aia de F1,ce as hali si eu o parte din spoilerul fata

Comment

ori o papi pe toata si cresti mare ori nu ca daca papi spoileru se da masina peste cap

sigpic

Comment

e prea mare nici macar tu nu o poti hali pe aia intr-o zi intreaga

Comment

e nu ma chinui , o topesc si o bag intravenos cu perfuzii

sigpic

Comment

offtopic: cred ca au adormit , sare plapuma in sus ...
                        sigpic

Comment

Eu mananc foarte rar ciocolata, nu ca nu mi-ar placea, dar daca as manca in fiecare zi m-as satura de ea si dupa aia nu mai are nici un farmec.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

n-am raspuns la poll ... nu pot spune ca imi place una anume, dar pot spune ca detest orice model de ciocolata cu umplutura. vezi ciocolata cu portocale, capsuni, menta, spanac, tzelina, usturoi etc

in general daca am bani mananc produse ferrero (rocher, raffaello) ... daca nu am bani mananc orice, daca am prea multi bani sunt o gramada de magazine cu "specialitati" unde iti dai un salariu (ptr cine are salariu) pe 100g de ciocolata

Comment

Imi place Lindt, Ritter si bomboane Ferrero Rocher, Merci si Kinder.
                              Si Milka mai imi place, dar numai aia fara zahar, ca e facuta in Austria, restul care sunt facute in Romania au un gust...
                              Mereu iau numai din sortimentele de mai sus.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca e vb de ciocolata la tablete, trebuie sa fie musai cu alune sau stafide, si daca se poate neagra. Este un pic amaruie , dar asa-mi place, Lindt,Milka,Poiana. Daca vb de batoane, trebuie sa fie cu caramel : Snickers, Lion, Albeni . Nu ma bag la bomboane, decat la cele mentolate, atat.
                                , sunt cu ochii pe voi !
                                :thumbsup:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google