Din pacate nu am vazut, dar eu locuiesc cica la municipiu. Poate la voi in CT aveti totusi sanse sa gasiti... Pofta buna! (Mie imi aduce bolo din Germania... Ca altfel il manac pe el!)
Ciocolata preferata&Bomboane
Collapse
X
-
"Luni, 29 septembrie, producătorul Cadbury a anunţat retragerea de pe piaţă a 11 sortimente de ciocolată după ce testele au arătat că aceastea conţin melamină.Cele 11 sortimente de ciocolată erau produse în unitatea din Beijing şi distribuite în Taiwan, Hong Kong şi Australia.China a fost implicată recent într-un scandal de proporţii, la descoperirea faptului că laptele destinat copiilor era contaminat cu melamina, un produs chimic fol in producerea plasticului. In Romania Cadbury detine acum marcile ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus!!! Da mai departe.... "
asta e massul care l-am primit pe mess azi..Sa fie oare adevarat ?
sau mai bine zis..e grav? )Last edited by Tudor; 7 October 2008, 00:12." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSi bomboanele alea nemtesti in ambalaj auriu ce ar vrea sa fie? Ca Rocher vad ca ai scris mai sus deci nu sunt alea, si eu altele nu mai stiu.
Si mai trecem pe lista la mine si bomboane Lindt si bomboane Afte Eight cu lapte.
eu personal sunt innebunita dupa ciocolata, oricare mai putin cea cu menta
Comment
-
@playmo: Nu, nu la alea ma refer. Si alea sunt bune, dar cele rotunde, nu cele patrate, la cutii albe.
Comment
-
Ce threaduri bagati mai fratilor...Eu ma indopam cu ciocolata cand erau copiii mici<1an si toti care veneau sa-i vada aduceau ciocolata...Cum sa dai ciocolata la copii de sase luni?Acum,ca au crescut,eu cu nevasta ne ascundem si mancam repede sa nu ne gaseasca astia!
Comment
-
Mai nou mananc ciocolata Zotter.
Comment
-
Normal ca e buna, altfel nu mai mancam.
Comment
Comment