Sucuri si Bauturi energizante

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in general COLA si enrgizer RED BULL!
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Hai sa va spun eu cateva vorbulite. In primul rand eu sunt un extremist in tot ce mananc, beau,etc. Asa ca fumez minim 1 pachet pe zi, beau 5 cafele/zi si o sticla de Pepsi/zi de 2,5 l (normal sau Twist nu din ala Light) sau COCA-COLA(preferam totusi Pepsi). Ei si acum vine partea nasoala. De la un timp daca nu beam intr-o zi Pepsi intram in sevraj(nervozitate, dureri de cap, etc.) asa ca-i dadeam tare pana cand acum 1 saptamana m-am trezit intro dimineata cu o durere groaznica de stomac(mergeam aplecat de durere). De atunci beau numai apa chioara (si 2 cafele). Ma doare putin capul dar cu stomacul nui de gluma. La fel m-am lasat si de toate energizantele care oricum nu mai aveau cine stie ce efect. Apropo daca aveti ceva piese ruginite(sau cada murdara) si vreti sa le curatati folositi cu incredere COCA-COLA.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

bine zis rocri , si eu sunt constient cat de pacatos e cola si pepsi mai ales dupa ce am vazut reportajul de la discovery , myth busters... dar nu ma pot lasa acum am schimbat sucuruile beau sprite 7-up sau Mountain Dew desi cred ca sunt la fel de nocive...
        Energizantele imi plac la nebunie nu ca ar avea vreun efect dar imi place gustul(oare nu exista Red Bull la 2Litri si de craciun promotie la 2.5Litri) intr-o seara am baut 4redbull in mai putin de o ora si peste 20min motaiam pe canapea in Club Morgana

Apropo la prima citire mai fugitiva am citit asa: ``eu sunt un taximetrist in tot ce mananc...``

sigpic

Comment

Mare fan Pepsi!!! dar beau foarte rar (pentru ca stiu ca nu e sanatos), in rest sucuri naturale facute de mine la stocator (pt ca nu pot manca fructe) si-anume: suc de mere, suc de portocale, suc de morcovi sau coktail (mere, pere, grapefruit, portocale, morcovi, struguri), iar cand mi-e sete beau apa Carpatina. Energizante nu beau, in schimb sunt mare consumator de cafea (1L/zi) .

Comment

eu nu beau energizante,chiar nu am baut niciodata

Comment

Neither do I.
              numar secundele

Comment

Mountain Dew, 7UP, Orangina, Coca Cola.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Energizante: redbull
                  sucuri: santal prigat fanta nestea(chiar daca e ceai e bun )

Comment

Energizant: numai redbull
                    Sucuri: in general prigat, cappy, nestea - incerc sa ma las de cele cu acid
                    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Beau Pfanner sau apa minerala...Eram o mare cnsumatoare de Coca Cola (4 litri pe zi) dar m-am lasat anul trecut in septembrie..

Comment

Si eu beau Pfanner, dar doar daca e 100% natural. Ca sunt unele modele care au destui coloranti. Si apa minerala si plata, dar nu romanesti.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Este un Pfanner cu putine calorii..FITNESS...Nu-mi place dar il beau..M-am saturat de apa.

Comment

Am uitat de energizante: Red Bull, Hell
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Ca energizant beau Red bull iar ca suc beau in general sucuri fara acid: cappy, prigat si altele asemenea
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Pepsi si enrgizer RED BULL(mai rar )
                                http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google