eu as avea o mica intrebare pentru cei ramasi someri pe cine a-ti votat domnilor daca nu sunt indiscret?
Cine A Devenit Somer Si Care Va Deveni Somer?
Collapse
X
-
Pe oricine ar fi votat, tot asta se intampla. Democratia este iluzia ca alegi...in realitate iti este dat sa alegi din 2 insi, fiecare din ei pus acolo din varii motive dar nu de popor, asa cum este definitia democratiei. Praf in ochiLast edited by darksid3; 27 January 2010, 23:22.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
am acceptat si eu acest job ca sa-mi pot plati masina. inainte am avut un job bun, din care mi-am si luat masina in rate (la 21 de ani am primit aprobare la rate pe masina fara girant si avasn pe langa inca o rata de 4000ron, deci...) dar s-au schimbat lucrurile...nu-mi place sa lucrez aici, sunt si "jefuit" dar mi-am pus mandria la o parte deocamdata ca sa pot supravietuii, acele suturi in fund chiar ne duc inainte. de negociat un slar bun, nu se poate, fiindca orice angajator e constient ce si daca da bani de nimic accepti fiindca nu ai incotro...
banuiesc ca nu sunt eu singurul care am umblat la interviuri, dar ma lovit de urmatoarele obstacole: dom`le, te-am chemat la interviu dar defapt intre timp s-a gasit un nepot al sefului si...
dom`le am depus acel anunt in ziar sau la ajofm dar defapt noi avem deja, eram doar obligati...
dom`le nu ai calificarea necesara in acte si nu ne riscam...
cunoscutii ba sufera si ei ba se retrag si nu risca...
oricum, o data s-odata tot trecem si peste asta
noi sa fim sanatosi!!!
bafta la toti cei care cauta acum un loc de munca!!!
Comment
-
in tara asta nu se poate muncii nimic, am terminat facultatea de utilaj tehnologic la constructii, si pur si simplu nu gasesc nimic de munca nici macar nu ma cheama la interviu, iar din promotia mea un singur baiat a reusit sa se angajeze ,suntem la pamant de tot.Nu mai sunt fabrici numai sunt uzine nu mai este nimic in tara asta s-au vandut toate si apoi s-au desfiintat
Comment
-
imi pare rau pentru necazurile tale ufosa speram ca apare ceva .
din pacate pentru noi nu avem ce face...patronii stiu ca nu avem unde sa mergem si ii doare in cot de ce se intampla cu noi.nu-ti convine pleaca ca aduc altu in 10 minute care nu face figuri...asta este..stam si inghitim..dar se termina si astea odata si odata
apropo daca stie careva vre-o posibilitate de a pleca la munca in strainate:dati si mie un semn
Comment
-
Originally posted by blackufo View Postin urma cu cateva minute am fost anuntat ca de la 1 februarie 2010 sunt somer cu acte in regula,maine si poimane sunt in concediu de odihna si cam asta e......... multumim de participare .ei acum urmeaza greul ,luni de iarna ,facturi de facturi ,si din start lumea vazuta de mine se schimba cu 180 grade , planuri date peste cap,vise spulberate ,inca nu vreau sa constientizez ce ma asteapta ,........nu vreau sa fiu cap de lista ,cu noii someri din 2010 dar cred ca sunt primul pe anul in curs ,problemele acum incep.
mi-am dat demisia ca mi-au dat 3 salarii compensatorii.
in 2 luni mi-am gasit altceva de lucru cam la aceeasi bani si cu niste avantaje suplimentare.
stiu cum e sa ramai fara job, dar nu trebuie sa disperi dar nici sa te culci pe o ureche ca totul va fi bine si ca va veni un angajator sa te ia din pat sa te duca la un birou. ca sa gasesti ceva de munca trebuie sa te zbati si sa lupti. sa fii dispus sa intii pe geam daca esti dat afara pe usa.
traim niste vremuri maro in care ne scufundam cu tot cu cizme.
multa bafta in gasirea unui nou job!
Comment
-
Asta pt ca acest guvern format din incompetenti habar nu au cum sa gestioneze aceasta criza.
De ex, cresterea accizelor. Cum mama dracu sa cresti accizele atat de mult? In cazul tigarilor, spre ex, au crescut atat de mult, incat in pararel a crescut si contrabanda. La 4 pachete se vinde unul de contrabanda, adica enorm, si statul o ia in mana. Cu alte cuvinte, si-a taiat craca de sub picioare.
Alta poveste interesanta: universitatile si programul de atragere a studentilor straini. La medicina, un student strain plateste undeva la 3000-5000 euro anual, si astia dati toti de-o data. In Franta, si altele, exista programe in care astia platesc in rate, si chiar mai putin pe alocuri...Pai cum mama dracu sa fim competivi? De ce ar veni nea Giga cel turc in Romanica? Si multe alte nereguli.
Suntem condusi de toti cretinii, si toti incompetentii.
Boc e mai mult decat un bou si jumatate, mai bine ar pune mana pe o carte de management. Teoria asta a lui a mers in trecut, cu boierii si taranii. Acum taranii, s-au mai smecherit putin, si fenteaza boierul, iar pe masura ce fenteaza boierul o iau in mana ceilalti tarani.
Imi pare rau sa aud de cei ce au ramas fara slujba. Sanatate va doresc.Last edited by Cezar; 28 January 2010, 12:44.
Comment
-
La Autostrada Transilvania unde lucrez , banii promisi au ajuns doar un sfert si din zi in zi se aud tot mai multe zvonuri cum ca la Becthel ar urma concedieri colective.
Asa ca ....................vom trai si vom vedea, sperand ca statul sa aloce banii necesari ca sa putem continua de la Turda la Campia Turzii.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Sa nu uitam si de setul de masuri pe care Guvernul le ia la cerinta UE si FMI....cineva de pe forum spunea ca nu are legatura o posibila conspiratie mondiala cu ce se intampla in Romania. Eu zic ca are legatura mai mult decat credem si luand firul din '89 cand se scanda "Nu ne vindem tara" si ajungand in ziua de azi, e imposibil sa nu vezi la ce nivel de sclavagism modern am ajuns, atat noi cat si celelalte tari.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by vallio View Postin tara asta nu se poate muncii nimic, am terminat facultatea de utilaj tehnologic la constructii, si pur si simplu nu gasesc nimic de munca nici macar nu ma cheama la interviu, iar din promotia mea un singur baiat a reusit sa se angajeze ,suntem la pamant de tot.Nu mai sunt fabrici numai sunt uzine nu mai este nimic in tara asta s-au vandut toate si apoi s-au desfiintat
P.S bn macar ca am reusit sa imi bag somaju, daca tot stau degeaba, sa iau bani pe degeabaLast edited by blanarucristi; 28 January 2010, 10:21.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
nu iei bani pe degeaba, ai platit pentru banii aia mai mult decat face. dac anu ai platit tu au platit ai tai, sau noi restul platitorilor de impozite ce se opresc din salariu.
te bucuri aiurea de acei bani care par nemunciti....
bani pe care i-as lu ain 6 luni de somaj< sau cate sunt> sunt maxim un sfert din cat am contribuit eu la stat din salariul meu....
Comment
-
... mi se pare normal sa beneficezi cat poti de un drept la care ai contribuit si tu,atunci cand esti in impas...
Despre schimbarea locului de munca la noi inca mai domneste o mentalitate(care tinde sa dispara,ce e drept...),mai ales la cei de o varsta mijlocie...
Comment
Comment