taxa de prima inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Huh ce bine ca mi-am luat masina acu un an. Acum dadeam la bani de ma lua dracu. Curs euro mare, taxa de prima inmatriculare mare. Luminati-ma si pe mine de ce am masina euro 4 ca nu prea mai am nici un avantaj?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Astia au innebunit de tot,isi bat joc de noi.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ma mir ca nu s-au gandit inca sa ceara bani si cand iti iei femeie noua.......probabil urmeaza
        Mai e mult pana departe!

Comment

Din cate am inteles ei au luat in considerare ca o masina mai noua polueaza mai mult decat una mai veche deoarece asta noua va circula (durata de viata mai mare) mai mult deci implicit va polua mai mult.

Comment

Adica o masina noua euro4 polueaza mai mult decat o masina sh euro3?
            Mi-au stricat tot cheful astia...

Comment

Urmatoarea masina o s-o inmatriculez in Congo, Moldova sau Bulgaria...

Comment

in concluzie o sa ajungem sa avem toti golf 1 maxim 2, kadett, vectra A, astra astia sunt dobitoci rau,,,,,,,,,pai knd mi-oi lua tuareg nou nout cat sa le dau la inmatriculare? )
                sigpic

Comment

Cea mai babana taxa este de 5500 euro

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                    Adica o masina noua euro4 polueaza mai mult decat o masina sh euro3?
                    Mi-au stricat tot cheful astia...
                    Nu, uite si raspunsul:

Cele mai noi masini de tip Euro 3 cu cilindree de 1.400-1600 de centimetri cubi vor fi inmatriculate contra unei sume de aproape o mie de euro.
                    Era vorba ca o masina noua va polua mai mult timp decat una care e de 5 ani, cu aceeasi norma de poluare si capacitate cilindrica. Ei au considerat durata de viata a unei masini pe undeva la 15-20 de ani.

Eu asta am inteles.

Comment

noah ca am mierlit-o am nevoie de lamuriri .

maine imi ridic logan-u e luat in leasing si sunt curios si eu la care taxa ma vor taxa acuma ? din cate banuiesc e doar propunere si inca nu e aprobata taxa de 400 euro ptr logan sau ma insel ? iar daca o baga pe ordonanta de urgenta in cate zile de la ordonanta intra in vigoare ? ma poate lumina cineva la ce sa ma astept ca nou posesor de logan ( ma rog posesor in leasing ) ?? orice informatie e binevenita .
                      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Daca se misca repede firma de leasing poate prinzi tot rata veche . Orice act normativ intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial daca nu se prevede altfel in actul normativ dar stai linistit nu se poate aplica retroactiv. Si cum mai dureaza cel putin 2 saptamani (cred eu) poate ai noroc.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Propunerea a fost trimisa la CE pentru analiza.La sfarsitul lunii se ia decizia finala, care va fi o Ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal.

Comment

mersi pentru informatii baieti ... si eu imi iau azi masina de la dealer si sper sa o inmatriculez tot cu taxa veche .
                            For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

taxa asta trebuia numai pt masinile vechi nu si noi e o mare hotie
                              ym! dorinu2005@yahoo.com
                              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

eu vreau sa imi cumpar acum un audi TT 1.8 turbo quattro si taxa de prima inmatriculare ma costa undeva pe la 3300 euro

eu am o prietena care are domiciliul in Ungaria si din cate am inteles multi si-au inmatriculat masinile in ungaria pe persoana respectiva si printr-un act de la notar si o procura pot sa circule in Romania si masinile respective sunt ale lor.

Daca stie cineva despre cum e procedura respectiva sa imi zica si mie pls.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google