Mutu , Prins Din Nou Dopat ...
Collapse
X
-
Originally posted by CataFOF View PostPacat pt un asemenea talent , dar si`a facut`o cu mana lui...
e gata cariera lui.
http://www.gsp.ro/international/camp...or-173878.html
Unde nu e cap, vai de picioare!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Ce bine imi pare, poate de data asta vom scapa definitiv de el. Sper sa nu se mai auda niciodata nimic de el. Un JEG de om, si o panarama de jucator. Doar fitele de el in rest ...........Last edited by adicata2003; 28 January 2010, 21:17.
Comment
-
Originally posted by dominum View PostMai lasati-ma cu MUTU. Cine e MUTU asta??? A dat cuiva de pomana? A castigat cumva premiul Nobel pentru pace??? Hai gata.....de prea mult bine face asa....
ca jucator jos palaria , dar ca persoana , nu comentez....
Comment
-
pentru noi romanii in general nu prea a facut mare lucru.nu doresc nimanui raul.omul odata ce ajunge sus uita de unde a plecat.nu vezi intodeauna ce e rau pentru tine pentru ca esti ocupat cu altceva mai "important".faza e ca seamana a manareala.ue a interzis substanta aia cu 10 zile inainte de a fi gasit asta " indopat" .nu sunt fan mutu,dar totusi e unul de al nostru.mai ales ca e in tara macaroanelor unde romanii nu sunt vazuti prea bine.hai sa nu aruncam cu ***** imediat in oameni pana ce se termina tarasenia.ce nu-mi place mie la romani e ca nu sunt uniti.asta nu are legatura cu mutu.prost ,bun e al nostru(sa nu fie criminal) a adus acolo un mic bonus pentru romani.e cunoscuta totusi tara asta.avem si cativa care stiu sa dea cu piciorul in minge.Last edited by margelatu; 28 January 2010, 21:28.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Am vazut niste emisiuni cu jucatorii din generatia de aur. Se bucurau si ei saracii ca dupa castigarea unui meci important primeau cate un video si nu stiu cati bani. Si pentru acesti putini bani, isi dadeau sufletul pe teren. Chiar JUCAU fotbal in adevaratul sens al cuvantului. Acum numai fitele de ei. Cum ajunge putin sus, isi iau cea mai tare masina si frecventeaza numai barurile de fite in care sa-si etaleze "prostia" Acum pentru ei pe primul loc sunt masinile si femeile. Rusine jucatorilor din ziua de azi. Fotbalul din ziua de azi mie mi se pare o mizerie. Tot respectul pentru generatia lui Hagi, Pertescu, Popescu etc.
Mai tineti minte cum pierdeam cu totii noptile in '94 sa-i vedem in SUA. Ti-era mai mare dragul sa vezi un asemenea meci. Era frumos chiar si atunci cind pierdeau ai nostrii. Acum mi-e scarba . Nu am mai vazut un meci cap coada de cel putin 10 ani. NU ai ce sa vezi.
Comment
Comment