Mutu , Prins Din Nou Dopat ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu te cred , dar la faza ca nu e fotbalist , te inseli ...
    spui asta ca tie iti e antipatic si ca sa drogat ?
    lasa`le la o parte , am zis ca si FOTBALIST.....
    nu din cauza lui a picat nationala.....ganditi inainte sa postati.

Comment

Sa vedem cat isi ia acuma...cate luni sau ani...

Comment

“Cand i-am taiat motul el a ales de pe tava, ca asa e obiceiul, o seringa. M-am gandit tot timpul ca baiatul meu o să ajunga doctor sau macar asistent…”

Rodica Mutu (mama lui Adi Mutu)
        http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

...............
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Dupa cat a fost injurat Mutu in tara si cate faze i s-au facut in locul lui imi bagam picioru in nationala si la prima convocare ii bagam de unde au iesit. Fotbalul este un joc de 11 contra 11 si in 80% din meciuri rezultatul final este dat de evolutia echipei, 10% de un gol norocos iar 10% rezultatul il decide inspiratia de moment a jucatorilor. Mutu este unul din jucatorii care pot decide un meci de unul singur. Mentiunea ar fii ca tipul asta de jucatori isi spun cuvantul atunci cand echipele sunt sensibil egale.
            Daca voi ati avut vreodata speranta sa batem Serbia inseamna nu ori nu va pricepeti la fotbal ori sunt foarte optimisti.
            Nu mai zic povestea cu meciurile de calificare pentru ca nu mai are rost, asa suntem noi romanii uitam foarte repede ce a fost bun.
            sigpic

Comment

uite un om care nu doar in injura si spurca...
              ma bucur ca ai zis o parte din adevar

Comment

ha! mutu in sus, mutu in jos!?... asta-i plin de bani si femei, masini periculoase, distractii, firme si plimbari prin toata lumea si noi astia cu loganu dar nu toti....latram la stele frate, mai lasati-ma cu mutulica asta!.
                lipsa text

Comment

si eu zic sa il lasam in pace,una peste alta este un fotbalist extraordinar,care a facut prea multe pentru toate echipele pe unde a fost...ce usor este sa iti dai cu parerea!sper sa scape pentru ca nu merita o suspendare si am incredere in el ca si atunci cand a avut problema cu chelsea ca o sa isi revina,de asta il admir,e un baiat luptator,puternic si incapatanat sa fie primul....o are in sange de cand evolua in tricoul alb-rosu.presupun ca majoritatea ori nu aveti treaba cu fotbalul ori poate tineti cu steaua

Comment

da' cand evolua in alb-viloet iti placea? sau doar de cand a inceput cu alb-rosu?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

dat fiind faptul ca eram scouter la clubul din Soseaua Stefan Cel Mare,imi placea de atunci,de cand juca in alb-violet,eu l-am observat si adus la Dinamo )...sincer,am crescut cu el,am 23 de ani,pe atunci eram doar un copil,pentru mine Mutu a fost chiar si idol,acum,ca am mai crescut,nu prea mai am treaba cu fotbalul romanesc in special,am alte probleme,dar nu pot intelege rautatea asta tipic romaneasca,sa dam in cap cuiva deja cazut....nu stim sa apreciem nimic din ceea ce este bun si sa spun sincer,nu meritam un Mutu in forma maxima la nationala asta de 2 bani...si poate daca eram in locul lui nici nu mai veneam dupa figurile marelui antrenor razvan lucescu....agariciul asta trebuie sa ii ceara autograf lui mutu!

Comment

Mutu face parte din categoria de jucatori care "s-au nascut talente si or sa moara sperante ... "

Eu nu stiu ce tot ziceti ca e mare fotbalist ca pana acum nu a jucat decat la o echipa semi-mare Chelsea ... in rest ce rezultate notabile are? Are constanta in joc? De avut sigur are aere de vedete ... dar din pacate numa aere ...

Nu e cam ciudat ca iara a fost prins cu niste tablete ce au in compozitie substituent al cocainei? Si daca zice ca le-a luat accidental atunci e un mare prost ... pai tu la asa-zisa valoare a ta faci greseala sa iei de capul tau tablete .... ? come on ...

S.
                        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

imi pare rau,dar a confirmat ca este un jucator de super clasa...pe langa Chelsea,care este de prima mana si la care visau sa ajunga multi,mutu fiind titular,a mai jucat la Juventus,apoi Fiorentina nu o fi AC Milan dar nici minerul motru nu este...eu imi doresc macar sa trasez tusa la una din astea si sa aranjez plasa la portii

P.S. plus Dinamo Bucuresti,care nu mai are nevoie de prezentari!!!
                          Last edited by PCH; 5 February 2010, 18:37.

Comment

@PCH, la Juventus a jucat ... cat ? 20 de meciuri ? intr-adevar o intreaga cariera de exceptie... La Chelsea a inceput bine si apoi spre final s-a stins ... (nu marcase de multa vreme pana s-a apucat de cocaina ... )

Iar celelalte echipe sa fim seriosi: pistol cu apa.

Pana acum n-are nimic palpabil sa demonstreze ca a facut ceva notabil (o cupa, un campionat notabil etc.)

S.

P.S.: "a jucat la Dinamo" ... ma faci sa ma prapadesc de ras; nici tu nu crezi ce zici ca ai pus-o separat de celelalte ...
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

atunci spune-mi un jucator roman cu rezultate notabile....chivu?sapunaru?poate rat ca a luat cupa cu nea mircea,in rest?!nu ma lua cu hagi,raducioiu ca deja ) imi vine sa plang...daca nu ai observat,langa dinamo am pus baietii aia galbeni cu berea in mana,care sugereaza nemultumirea totala fata de ce se intampla atat la dinamo cat si in tot ce inseamna fotbalul de aici si tot ce inseamna romania..speram sa intelegi chestia aia,dar nu a fost asa!

nu sunt de acord cu faptul ca mutu a luat cocaina,ce se intampla acum cu el nu imi este clar,dar ma surprinde neplacut modul in care este tratat el,fiecare om greseste si trebuie indrumat,iertat sau macar ignorat,noi stim sa dam in cap si nu este bine..inca o data,fiecare om este supus greselii,mutu atat a putut si eu consider ca a putut...pur si simplu existenta acestui topic denota importanta lui adrian mutu,daca o patea epaminonda nicu crezi ca era topic despre el?!eu nu cred!
                              Last edited by PCH; 5 February 2010, 20:01.

Comment

Originally posted by silviu001 View Post
                                Mutu face parte din categoria de jucatori care "s-au nascut talente si or sa moara sperante ... "

Eu nu stiu ce tot ziceti ca e mare fotbalist ca pana acum nu a jucat decat la o echipa semi-mare Chelsea ... in rest ce rezultate notabile are? Are constanta in joc? De avut sigur are aere de vedete ... dar din pacate numa aere ...

Nu e cam ciudat ca iara a fost prins cu niste tablete ce au in compozitie substituent al cocainei? Si daca zice ca le-a luat accidental atunci e un mare prost ... pai tu la asa-zisa valoare a ta faci greseala sa iei de capul tau tablete .... ? come on ...

S.
                                ai dat`o si tu cu muci`n fasole..
                                chelsea , semi-echipa esti tare prietene
                                la tine cine sunt super-echipe , doar real si barca ??
                                si cica restul echipelor unde a evoluat sunt pistol cu apa
                                si cica pe final la chelsea era stins...daia a luat coca....
                                mare tie gradina doamne....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google