Mutu , Prins Din Nou Dopat ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cine este Mutu.....???
    Nu va mai certati , e pacat, pentru cine !!! ....va vad baieti de treaba
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

ce ne mai place noua romanilor sa barfim..omul e o valoare si cu asta basta..nici mie nu mi-a placut ca parea prea figurant dar a demonstrat talent si trebuie sa fiu corect...si nu l-au prins cu heroina in sange...si-a suflat si omu mucii si din urma niste mascarici i-au cules si s-au apucat de facut analize si i-au descoperit ca are prea multe vitamine in sange ... mare branza
      mai bine ne-am apuca si noi sa facem ceva util cum au facut altii, sau sa facem un topic pe seama asta...
      Campaign "Let's Do It!" - a grassroot initiative to clean up the country from illegal waste in just one day. There was over 10 000 tons of illegal waste lyin...
      Last edited by VanDiesel; 5 February 2010, 21:23.
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

@silviu001 scuze ca o spun asa.... dar stii sa dai cu piciorul in minge?
        anul trecut fiorentina a prin un loc de UCL in campionatul italian. Mutu este atacant ofensiv adica dupa logica ta ar inseamna ca in italia sunt inca 4-5 mai buni ca el. Vrei sa incercam sa vedem care ar fii concurenta lui la echipele dinaintea fiorentinei in Il Calcio, de fapt care au fost aia anul trecut? Eu spun unul Kaka.... restul completeaza tu.
        sigpic

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
          ai dat`o si tu cu muci`n fasole..
          chelsea , semi-echipa esti tare prietene
          la tine cine sunt super-echipe , doar real si barca ??
          si cica restul echipelor unde a evoluat sunt pistol cu apa
          si cica pe final la chelsea era stins...daia a luat coca....
          mare tie gradina doamne....
          Am scris: "pana s-a apucat de cocaina" si nu "de aia s-a apucat"; invata sa citesti cu atentie ce scriu altii ... si da pe final la Chelsea chiar a fost sters. Google it! si ai sa vezi ca se pare ca nu esti prea documentat. Si daca Chelsea e super echipa atunci Manchester UTD sau Liverpool ce sunt? :-)

iar legat de ultimul rand: nu ma cobor ... sa-ti dau o replica;

Originally posted by yrman
          scuze ca o spun asa.... dar stii sa dai cu piciorul in minge?
          stiu; chiar bine as putea spune. Iar pentru a analiza, din perspectiva unui spectator, evolutia unui jucator nu trebuie sa stii sa dai in minge.

Ce inseamna sa numesti "briliant" un jucator? ce a facut Mutu asa de spectaculos? In afara de cateva meciuri bune a castigat ceva? Mai mult apare prin tabloide pentru viata extrasportiva.

Ce a castigat concret Mutu sa-l ridicam asa in slavi? Si la Nationala ... ba joaca ba nu;

Cum ziceam mai sus: s-a nascut talent DAR nu a stiut sa si-l fructifice ... nu e de ajuns sa ai talent mai trebuie si munca, multa munca.

S.

P.S.: de Chivu nu zice nimeni nimic desi e de 1000 de ori mai serios ca Mutu si mai muncitor....
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

sti ce , ai zis bine , nu ma cobor EU sa iti mai raspund.
            ramai cu fixurile tale...ca chelsea e se`-mi echipa si etc

Comment

si totusi te-ai coborat ... of of

si nu sunt fixuri doar niste pareri; ca tu nu le impartasesti asta e alta mancare de peste ,dar pentru asta nu tre sa ne jignim (nici macar indirect).

eu as vrea ca Mutu sa scape ieftin si sa demonstreze in al doisprezecelea ceas ca e un talent confirmat (imi retrag atunci tot ce am zis despre el); chiar m-as bucura. Poate dupa patania asta ii vine mintea intr-un final si se face om serios; traim macar cu speranta, nu ?

S.

Comment

a demonstrat o data lucrul asta..acum nu are ce demonstra,a luat o PASTILA frate,pe care a cumparat-o de la farmacie....trebuia sa fie si DOCTOR sa cunosca ca acea pastila contine nu stiu ce substanta interzisa cu 3 zile inaintea acelui test care se face INCREDIBIL DE RAR in italia???!!...si anume dupa un meci de cupa!!!...si ca sa vezi,chiar el a fost testat...mai bine mergi si dormi prietene privind pe liverpool,marea echipa care o fura de la chelsea si cand joaca aia cu rezervele...tare imi e frica ca ii scoate si uimirea urziceni!

Comment

@PCH, a luat mutu campionat notabil sau vreo cupa (UEFA sau UCL) ... sau a luat vreun premiu in vreun campionat in care a jucat ? ca sa-l numiti de super-clasa? Ce a demonstrat? ca ii plac "liniutele" si pastilele cu continut "special" ?

Voi iara vorbiti din amintiri ; mai puneti mana si cititi putina istorie fotbalistica sa vedeti cine e chelsea ... si cine e liverpool, manchester utd sau arsenal;

chelsea (aia mare a voastra) abia a reusit o finala de UCL in 2008 (prima!) si are doar vreo 3 campionate luate in anglia.

iar legat de pastile: inseamna ca e prost daca a luat o pastila fara sa intrebe un doctor mai ales la nivelul lui: de jucator profesionist; si situatia de fata: recidivist fiind stia ca sunt toti cu ochii pe el.

Eu inteleg ca-l simpatizati pe mutu ca fotbalist, pardon "MAAARE" fotbalist, dar chiar nu vedeti realitatea? Pana acum s-a evidentiat doar prin scandaluri si prea putin prin fotbal.

S.

Comment

e campion al italiei!mare branza,nu?!....cu chelsea,depinde cum vezi lucrurile,intr-adevar din punct de vedere al performatelor nu prea are,dar in perioada aceea era cel mai ravnit club...si daca te uiti la primul 11 atat de atunci cat si de acum iti dai seama cam ce valoare are mutu...daca nu ma insel a fost numit cel mai bun stranier din italia,dar la fel,mare branza,numai fraieri joaca acolo....nu e chiar asa,inca o data,daca mutu nu era important nu exista topicul asta...daca era in locul lui bilasco nici nu stiai ca are problema aia!

Comment

Voi iara vorbiti din amintiri ;
                      chelsea (aia mare a voastra) abia a reusit o finala de UCL in 2008 (prima!) si are doar vreo 3 campionate luate in anglia.

Vad ca tu vorbesti din amintiri ....ti`am zis ca esti dezorientat.....te incurci in propiile cuvinte

Eu inteleg ca-l simpatizati pe mutu ca fotbalist, pardon "MAAARE" fotbalist, dar chiar nu vedeti realitatea? Pana acum s-a evidentiat doar prin scandaluri si prea putin prin fotbal.

cum ai mai zis in posturile anterioare...fiecare are parerea lui deci iar ai comis`o

Comment

Originally posted by PCH View Post
                        e campion al italiei!mare branza,nu?!
                        speram sa nu amintesti episodul asta ... Campion ptr ce? 57 min jucate in ultimul meci de campionat? (asta dupa ce a expirat sactiunea de suspendare 7 luni ?!)

Iar cel mai bun stranier a fost desemnat dar ... al unei etape si anume 23 din 2008. Intr-un final a terminat pe 3. Corect asta o putem numi realizare. Dar atat. Costanta nu are... uite Rat a castigat Cupa UEFA cu Shakhtar.

Originally posted by CataFOF
                        Vad ca tu vorbesti din amintiri ....ti`am zis ca esti dezorientat.....te incurci in propiile cuvinte
                        eu, ma incurc? am incercat sa-ti spun subtil ca nu are rost sa fii badaran si sa jignesti ptr ca altcineva are alte pareri decat tine (si ca eu oricum nu ma cobor la nivelul tau sa-ti raspund la fel).

si daca ai cum sa ma combati adu argumente nu cu fraze gen "e mare fotbalist asta nu contesta nimeni" ca sunt nule. Se vede clar ca nu ai cunostinte in domeniu si vorbesti ca sa te afli in treaba. Mai mult, si jignesti.

Dar atat poti tu, am vazut si pe alte threaduri cand nu-ti convine sau nu poti sa dai replica te rezumi la a jigni prin "mare e gradina domnului ..."

Cu asta am terminat pe subiectul asta. Pana nu face ceva palpabil sa merita numele de "briliant" pana atunci ptr mine e doar un baiat cu bani si fite iar ca fotbalist: mediocru.

S.

Comment

@silviu001 pai daca o luam dupa titluri castigate iti mai zic inca vre 20 de super fotbalisti care nu au castigat nimic la viata lor dar istoria ii are trecuti ca si mari fotbalisti.
                          sigpic

Comment

Hai Mutu! Super jucator Mutu asta, acum aflu si eu despre el ca pe la nationala nu prea l-am vazut. Indiferent de suspendare, e bine ca nu-l mai cheama Razvan la nationala.

Comment

Cele mai dezastruoase 10 transferuri din Premier League! Mutu e în top
                              "Nu şi-a prea adus contribuţia pentru Chelsea până la momentul în care s-a renunţat la el din cauza abuzului de cocaină. De amintit doar pentru acţiunile sale greşite", e caracterizarea dură făcută lui Mutu de redactorii de la "Independent".

Deci va rog lasati-ma cu panarama asta!
                              Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

incet, incet scapa el si de beleaua asta!
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google