Cel Mai Bun Vin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cel Mai Bun Vin

care credeti ca e cel mai bun vin ?
    eu caut un vin alb pentru botez
    initial am incercat selectionat de cotnari la sticla de un litru,dar parca nu chiar asa de stralucit
    Last edited by cristy plus; 31 January 2010, 17:52.
    sigpic Alexandria

Daca vrei vin adevarat, 14,3 grade,sa dai mesenii cu cracii in sus la mine gasesti,ce gasesti la sticle de peste 750 ml este o panarama,au dat apa pe langa vin, sa prinda miros si apoi au imbuteliat-o,acesta fiind un vin de masa,adica mai slab.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

cel mai bun e cel direct de la sursa...cele din magazin au sulfiti..ceea ce inseamna durere de cap a doua zi.mai greu e sa gasesti un producator sigur,care sa nu bage prostii...daca gasesti asa ceva,e cea mai buna solutie.

Comment

Total de acord cu cei de mai sus, vrancenii stiu mai bine.
        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Eu am avut la nunta "Dealu' Catalina" Demisec. Mie mi-a placut, si nu am fost singurul.
          Dar vorba colegilor, cel mai bun e cel direct de la sursa, daca ai cum sa iei de la un producator particular ar fi perfect.

Comment

Este la noi in oras un producator particular. Vinul e super bun, il imbuteliaza la sticle de 5 litri.
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

stiu eu pe cineva in alexandria care iti aduce vin alb de vrancea de la mama lui , facut chiar de el .

Comment

ca si vrancenii de mai sus si eu recomand vinul din zona moldovei, cel mai bun

Comment

dap..cel mai bun..dar sa fie fara adaosuri.asta e cel mai important.daca vrei sa faci economie,poti lua un vin sulfit.nu o sa se bea prea mult.dar daca iei natural...sigur vei avea parte de cereri de "bis" la sticle....
                  si apropo..dealul catalina am avut si eu la nunta..dar nu mai tin minte cum era.....eram prea beat..

Comment

daca vrei la sticla de 750 din comert , un sfat (ce imi place mie ) este : "Grasa de cotnari" stima!
                    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Mie imi place Busuioaca de Bohotin.... dar e roze.

Ceva alb... vin de masa ... cred ca Grasa de Cotnari, sau o Tamaioasa.
                      Last edited by cconstantin; 1 February 2010, 00:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

conteaza si potgoria de unde este facut vinul. de exemplu la busuioaca de bohotin, am vazut ca difera putin aroma in funtie de firma. o aroma avea de la vincon vrancea si alta de la vinia iasi. oricum, era o diferenta aproape insesizabila, dar exista. asa ca sunt multi factori care te determina sa alegi un vin spunand ca este cel mai bun. pt mine, cel mai bun vin este.... cel care imi place mie.
                        sigpic

Comment

eu il am pe cel mai bun..... ;) pe degustatea )
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

grasa de cotnari. dar e mai frumos sa fie servit vinul la carafa...vinul rece si carafa aburita...
                            sigpic

Comment

Daca vrei un vin din comert cel mai bine ar fi sa aiba in jur de 12 grade.

Daca e mai slab isi schimba gustul imediat ce il vei desface, iar daca e mai tare va fi prea 'spirtos' la gust.

Sa fie demisec sau demidulce. Sec sau dulce s-ar putea sa nu placa tuturor invitatilor.

'Selectionat de Cotnari' e un vin foarte slab calitativ (pe incercate , dureri de cap etc. ).

In functie de buget ar putea fi:

Dry Riesling de la Murfatlar - nu e foarte stralucit dar e cel mai ieftin

Chardonnay - mai scump un pic

Grasa de Cotnari - urmatorul pe scara preturilor

Toate sunt vinuri albe.
                              Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google