Ajutati-ma Cu O Idee

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutati-ma Cu O Idee

Anul acesta ma voi muta in casa noua(cu garaj ) drept urmare masina urma sa o iau cu mine,taicamiu mi-a propus urmatorul troc:
    Daca tot ne vom muta ,el va trebui sa isi ia masina,a zis ca are vreo 4000 de Euro pentru masina si ca daca vreau pot sa io las lui pe a mea si pot sa imi iau eu alta cu 4000E ( nu o sa am nici un leu mai mult) deci sa nu ma luati cu mai pune nustiucat si ia altceva...)

acum eu am asta dar ma gandeam sa o las lui si sa imi iau eu asa : ori un logan sh 1.6 cu ac, ori un corsa de 1.2,1.4 din 2004 sau o skoda fabia deprin 2003,2004 , sau un ford fiesta din 2004..ce parere aveti ?

daca aveti vreo cunostinta,sau daca auziti pe cineva ca vinde o masina economica si in stare buna pana in 4000E anuntati-ma va rog...
    timp am...pana in toamna.

daca aveti alta idee sunt deschis la sugestiile voastre...pentru ca pentru acest motiv am deschis acest thread.
    ps: vreau doar benzinar.
    Last edited by mumus; 2 February 2010, 10:03.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Ia-ti tu un Logan 1.6 cu ac si lasa-i lui masina ta.
    Daca pana acum ai fost multumit de Logan, ramai la Logan. Daca nu, poti sa incerci si alte masini. Eu unu' mi-as lua tot Logan la ora actuala.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

in aproape 4 ani nu am avut nici cea mai mica problema.dar vezi...toate celalalte masini ar fi full option.
      ideea e ca mi-ar place sa schimb si masina...asa din curiozitate...dar tre sa fie una fiabila ca si loganul. adica urmatorii ani sa nu bag bani in ea...acu nu ma intelege gresit, stiu ca in prima faza voi baga bani...sa o pun la punct,dar nu vreau sa mi se strice mereu cate ceva,si din punctul asta de vedere as merge tot pe logan.
      Last edited by mumus; 2 February 2010, 10:26.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Full Option la celelalte masini nu e acelasi lucru cu Full Option la un S CLasse, de exemplu...deci nu ar fi mare sfaraiala
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

da, ideea e ca as avea de ex pana si parbriz incalzit,oglinzi cu devigrare,scaune incalzite,etc...dar sincer...eu as avea nevoie numai de Ac.

Comment

Da da, stim. Ca si cu anvelopele alea: sa nu fie nici tocite, sa fie si profil nu stiu de care si nu mai stiu ce, dar sa aiba si pret pana in 200 lei. Cunoastem!

Comment

Daca Loganul ipotetic, are si AC, atunci are si oglinzi electrice + incalzite. Parbrizul nu se incalzeste decat o data cu ambientul interior...cu scaunele incalzite nu e mare sfaraiala. Daca vorbeam de i Drive, Xdrive, clima pe 4 zone, tapiserie de piele, insertii de satin, cutie DSG si altele, mai ziceam. La clasa low cost, un banal maner la usa e descris in stil eminescian, din motive lesne de inteles )))
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

decat sa te bagi cu posturi aiurea...mai bine te invit sa nu mai scrii aici. Multumesc.
                chiar mi-ar prinde bine un sfat...dar nu la misto. ma refer la postul lui vitriol

da de opel corsa 1.2 sau 1.4 chiar si in 2-a usi ce ziceti?
                Last edited by mumus; 2 February 2010, 10:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu am scris in spirit de gluma. Daca te-am suparat, imi cer scuze...

Comment

se accepta scuzele tale

sa stii ca indiferent ca o sa imi iau mie sau lu tata....masina tot va trebui sa o aleg eu,
                    mai mult ca sigur o sa imi iau mie...totusi
                    ca, ca sa o iau de la capat cu imbunatatirile,parca nu imi vine.
                    si ,si daca voi lua logan,laureat sa zicem, tot va trebui sa ai pun anumite imbunatatiri...off...
                    sa revenim totusi la primul meu post.

Comment

Decat ''full cu de toate'' la o Fabia, Fiesta, Corsa etc (ascutitori d-astea)in 4000 E, mai bine un 1.6 mpi cu AC (sau un dci 70 cp) si pe cat posibil gasit unu bine intretinut.
                      Adica eu asa as face.

Comment

pai oarecum e simplu. Gandeste-te la ce folosesti tu masina. Corsa/fabia sunt asa niste cutiute mici pe cand loganul e o chestie mare. Tu compari mere cu pere ( nu sunt rautacios ), dar masinile pe care le compari nu sunt din aceeasi clasa. Majoritatea de aici o sa iti zica sa alegi logan, destul de logic zic eu, pentru ca toti au logan , dar cel mai in masura sa decizi esti tu. Daca un corsa sau fabia iti satisfac nevoile tale si esti sigur ca e o diferenta sesizabila la consum da-i bataie.... La fabia ma insel sa aiba consumul mult mai bun decat logan-ul.
                        sigpic

Comment

Cumpara-ti Logan. La 4000 de euro ai sanse sa gasesti unul bine intretinut si nu mai bagi bani. Fabia pe benzina daca-i sedan e comparabila cu Loganul ca si dimensiuni dar 4000 de euro e cam putin. Corsa e micuta plus ca depinde si de kilometrii reali parcursi ca sa nu ai surprize neplacute.

Daca-i Corsa OPC i-a Corsa.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu zic sa nu te muti...ramai cu parintii

Comment

daca tot ai investit bani, timp, pasiune la vechea ta masina si ai facut-o sa arate cum vrei tu, de ce nu ii pui si AC. cu 4000E e loterie daca nu cunosti istoricul masinii
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google