Originally posted by Sp!ke
View Post
schimbare rang SoNyKeL
Collapse
X
-
ce zic eu si ce intelegeti voi.
andrei are cele mai multe posturi, 4519 si e pe forum de 412 zile. dar cel putin 90% sint de folos sau la subiect.
Cristi_XP are 2517 posturi si e pe forum de doar 415 zile. la el nu se pune care sint si care nu sint la subiect. sefu de trib nu poate fi tras la raspundere.
SoNyKeL are 2125 posturi in 150 zile. adica aceleasi posturi in de 3 ori mai puin timp
deci sinteti bine veniti pe forum, doar ca dintr-un thread de 10 pagini 2 sint posturi aiurea'n tramvai .
@unic: Sp!ke cred ca a ramas marcat de multimea posturilor tale din Y!Pool si movie
@SoNyKeL: stiu ca toate acele posturi din acest thread sint la deruta si ca nu te simti deloc dat la o parte, marginalizat sau altceva de genul acesta, doar ca nu te poti abtine . ti-am mai spus,multi nu inteleg felul tau de a glumi si o iau pe bune, chiar cred ca esti suparat pe forumLast edited by crististreulea; 8 January 2008, 19:03.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
bine ca postezi tu ma 100% in avion si ca postam noi in tramvai... daca ar fi toate posturile la subiect am fi toti niste robotei tot forumu ar fi...
X: ce cod are braduletu de la capota
Andrei: 39u5204u5duu04ud
X: mersi
y: cum se scoate becu din far
Andrei: tragi in sus si vezi ca are o clema sa nu o pierzi
y: ce cod are clema?
Andrei: 934u32u3r0xshowfh4
y: mersi
si lumea care ar citi topicul ar afla nu mai informatii suuuper folositoare si utile dar in acelasi timp ar adormi in fata PCului iar lua o somnolenta sublima
sigpic
Comment
-
fiecare isi aduce contributia intr-un fel sau altul...nimeni nu e inutil ...am crezut ca ati invatat pana acu ce inseamna un colectiv.
Oricum threadu asta l-a facut streulea ca sa te enerveze...
mutat la cafenea!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postbine ca postezi tu ma 100% in avion si ca postam noi in tramvai... daca ar fi toate posturile la subiect am fi toti niste robotei tot forumu ar fi...
X: ce cod are braduletu de la capota
Andrei: 39u5204u5duu04ud
X: mersi
y: cum se scoate becu din far
Andrei: tragi in sus si vezi ca are o clema sa nu o pierzi
y: ce cod are clema?
Andrei: 934u32u3r0xshowfh4
y: mersi
si lumea care ar citi topicul ar afla nu mai informatii suuuper folositoare si utile dar in acelasi timp ar adormi in fata PCului iar lua o somnolenta sublima
Ca vad ca asta e tendinta in ultimul timp (fara nici o aluzie, in general ma refer), multa lume posteaza sa se afle in treaba si sa mai faca si ei cateva posturi acolo, de parca s-ar da premii pentru numar de posturi.
Si inca o chestie, daca vreti caterinca faceti la Cafenea, nu pe topicurile cu lucruri serioase. Ca ati vazut si voi cate posturi sunt pe zi, daca stau sa ma uit mai mult de 70% sunt degeaba, mai bine nu le mai citesc.
Comment
Comment