schimbare rang SoNyKeL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sp!ke View Post
    Se poate extinde si la Unic
    adica?.....
    sigpic

Comment

nu ne mai vor pe forum cica suntem inutili

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        nu ne mai vor pe forum cica suntem inutili
        poftim cultura...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by unic View Post
          adica?.....
          La tine nu e vorba de forum ci de messenger...

Comment

adica???
            acum ma faci si incult e clar gata...
            mai bine ai intra pe messenger poate ma ajuti cu Orcad Layout ca m-am blocat in mm de program si prof idiot

sigpic

Comment

ce zic eu si ce intelegeti voi.
              andrei are cele mai multe posturi, 4519 si e pe forum de 412 zile. dar cel putin 90% sint de folos sau la subiect.
              Cristi_XP are 2517 posturi si e pe forum de doar 415 zile. la el nu se pune care sint si care nu sint la subiect. sefu de trib nu poate fi tras la raspundere.
              SoNyKeL are 2125 posturi in 150 zile. adica aceleasi posturi in de 3 ori mai puin timp

deci sinteti bine veniti pe forum, doar ca dintr-un thread de 10 pagini 2 sint posturi aiurea'n tramvai .

@unic: Sp!ke cred ca a ramas marcat de multimea posturilor tale din Y!Pool si movie
              @SoNyKeL: stiu ca toate acele posturi din acest thread sint la deruta si ca nu te simti deloc dat la o parte, marginalizat sau altceva de genul acesta, doar ca nu te poti abtine . ti-am mai spus,multi nu inteleg felul tau de a glumi si o iau pe bune, chiar cred ca esti suparat pe forum
              Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 19:03.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

bine ca postezi tu ma 100% in avion si ca postam noi in tramvai... daca ar fi toate posturile la subiect am fi toti niste robotei tot forumu ar fi...
                X: ce cod are braduletu de la capota
                Andrei: 39u5204u5duu04ud
                X: mersi

y: cum se scoate becu din far
                Andrei: tragi in sus si vezi ca are o clema sa nu o pierzi
                y: ce cod are clema?
                Andrei: 934u32u3r0xshowfh4
                y: mersi

si lumea care ar citi topicul ar afla nu mai informatii suuuper folositoare si utile dar in acelasi timp ar adormi in fata PCului iar lua o somnolenta sublima

sigpic

Comment

fiecare isi aduce contributia intr-un fel sau altul...nimeni nu e inutil ...am crezut ca ati invatat pana acu ce inseamna un colectiv.
                  Oricum threadu asta l-a facut streulea ca sa te enerveze...
                  mutat la cafenea!
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

bai nu ma enervat si eu am votat ptr schimbarea rangului , dar nush ce credibilitate o sa mai am pe forum nici macar in sectiunea de bancuri adica stii toti au vip nush ce nush cum las ca el e clovn

sigpic

Comment

trebe si de astia !
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

bine atunci daca asa doreste ``familia`` ma supun multimii... dar esti constient ca o sa postez doar la misto si caterinca de acum incolo

sigpic

Comment

sa nu fie topicul "la zero" eu am votat sa ramana asa

Comment

vai mersi... ce pacat ca cei 22 nu au fost de acord cu tine... presimt ca o sa se faca 322 eu si cu basescu

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                              bine ca postezi tu ma 100% in avion si ca postam noi in tramvai... daca ar fi toate posturile la subiect am fi toti niste robotei tot forumu ar fi...
                              X: ce cod are braduletu de la capota
                              Andrei: 39u5204u5duu04ud
                              X: mersi

y: cum se scoate becu din far
                              Andrei: tragi in sus si vezi ca are o clema sa nu o pierzi
                              y: ce cod are clema?
                              Andrei: 934u32u3r0xshowfh4
                              y: mersi

si lumea care ar citi topicul ar afla nu mai informatii suuuper folositoare si utile dar in acelasi timp ar adormi in fata PCului iar lua o somnolenta sublima
                              Adica mai bine cu off-topic si mistocareala decat cu informatii utile?
                              Ca vad ca asta e tendinta in ultimul timp (fara nici o aluzie, in general ma refer), multa lume posteaza sa se afle in treaba si sa mai faca si ei cateva posturi acolo, de parca s-ar da premii pentru numar de posturi.
                              Si inca o chestie, daca vreti caterinca faceti la Cafenea, nu pe topicurile cu lucruri serioase. Ca ati vazut si voi cate posturi sunt pe zi, daca stau sa ma uit mai mult de 70% sunt degeaba, mai bine nu le mai citesc.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu andrei nu am zis ca mai bine caterinca de cat chestii utile am vrut sa zic ca nu o sa fie niciodata ordine adica 100% doar chestii utile ca n-ai cum...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google