Logic ca nu se poate sa fie 100% on-topic, dar hai sa zicem 3-4 posturi off-topic intr-un thread dar am vazut ca sunt mai multe.
schimbare rang SoNyKeL
Collapse
X
-
-
bine mai gata mi ati facut destula morala parca sunteti mama si diriga la sedinta in liceu ah ce vremuri bine ca la facultate astia nu ma fac sedinte
asa sunt eu mai vorbaret
scrieti ma ce vreti voi acolo:
Prostu Familiei
Bolovanu
RocKy BalBOU
Prostu Satului
Ronald (clovnul de la Mc Donald`s)
Hapciupaliticu
Ca nu ma supar...
sigpic
Comment
-
-
sincer nu stiu ce sa votez :p...dar sa stiti ca nu sunt altii mai mari decat sony la bagat posturi aiurea asa doar ca sa spuna ceva.!... ) ...cred ca toti am facut asta, daca nu de mai multe ori ....cel putin odata sigur a facut-o fiecare ... ....hai noroc...sony votez pt schimbare...ca sa fii original..nu ca esti "mascarici" sau ce mai spuneai tu...pt ca nu esti :P0.9 tce SL plus
Comment
-
Fara gluma de multe ori SoNyKeL a detensionat multe discutii, ce-i drept de cateva ori tot el a si provocat certuri stie el care mai bine. Si este unul dintre loganistii convinsi. De fiecare data cand cineva este anti-logan el este primul care sare in apararea Loganului (chiar daca nu are argumente mecanice sau tehnice).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nu mai trebuie schimbat titlul lui Sonykel, poll-ul asa zice.
Comment
Comment