schimbare rang SoNyKeL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sony, pune mana si citeste sven hassel. pe langa faptul ca-ti va placea, o sa intelegi de ce vrea lumea sa-ti zica "micutul"
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Vrei sa fie mai putine voturi? Zi-mi si se rezolva.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@unic: suna bine si asa spamer de 5 stele
        pe data de 11 ianuarie 2007 se inchide votul, acum e momentul sa votati!!
        oricum, doar sefu de trib poate schimba rang-ul, deci nu prea conteaz ce vrem noi. daaaar, banuiesc ca il putem convinge pe sefu sa-l promovam pe sonykel macar pentru o zi. SoNyKeL spamer pentru o zi
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sonykel Micutul De 5 Stele
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
            sony, pune mana si citeste sven hassel. pe langa faptul ca-ti va placea, o sa intelegi de ce vrea lumea sa-ti zica "micutul"
            am cautat pe net o caracterizare a lu micutu da nam gasit
            eu n-am timp sami citesc mailurile si tu vrei sa citesc sven hassel asta

sigpic

Comment

Nu stiu tu cum esti,dar Micutul lui Sven Hassel era un tip dur si puternic,o matahala de om.Sunt mai multe volume si sunt adevarate intamplarile(al 2-lea razboi mondial).Merita citite.

Comment

stiu ca merita citite dar citeam pe net ca intamplarile n-ar fi veridice...
                la capitolu matahala de om mati nemerit... dar dur nu sunt eu sunt mierea si laptele

sigpic

Comment

si cuminta ca un dar peste nu poti trece...oricum eu te sustin...imi esti simpatic chiar daca cateodata cam mult...
                  Last edited by crististreulea; 10 January 2008, 20:47.
                  sigpic

Comment

cine mai eu??? nu recuonsc nimic

sigpic

Comment

bah, sony, inteleg ca esti pe punctul de a deveni inginer, dar daca mai continui sa postezi ca acceleratul, adica fara punct, virgula, etc si ma faci sa citesc de 3-4 ori posturile tale ca sa inteleg ceva (nu neaparat ce-ai vrut tu sa zici), jur ca mai votez o data schimbarea titlului. de data asta in "melita fara semne de punctuatie"... offtopic, mersi de sustinerea de pe alt thread
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

n-ai ptr ce colega... daia m-am si facut viitor inginer electronist , ca sa scap in mm de literatura si gramatica...

Propun sa schimbati titlul topicului in FanClub Sonykel

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                          n-ai ptr ce colega... daia m-am si facut viitor inginer electronist , ca sa scap in mm de literatura si gramatica...

Propun sa schimbati titlul topicului in FanClub Sonykel
                          o sa fi surprins (oarecum neplacut) ca daca te apuci de lucru, nu o sa scapi de gramatica. chiar si inginer fiind. vb din experienta...
                          mai bine fan club sven haseel

Comment

stiu mai glumeam si eu...

PS. m-ati inebunit cu sven hassel... pana la urma erau veridice sau nu , nuvelele lui???

sigpic

Comment

Tipul chiar a fost in razboi si a participat la intamplarile respective.Nu cred ca ai regreta daca ai citi macar unul din volumele lui.Daca eram constantean iti imprumutam si tie un volum cu cea mai mare placere.

Comment

Citez : `` Cine chiar crede ca povestile lui Sven Hassel au vreo legatura cu realitatea de pe front este, regret sa o spun, cam naiv. Nu numai ca nu a existat vreodata un Regiment 27 Tancuri in Wehrmacht, dar nici nu a existat vreodata o unitate blindata formata din puscariasi. Panzerwaffe era elita armatei germane, numai ideea de a aloca tancuri extrem de necesare unor unitati de puscariasi ar fi fost ridicola. ``

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google