schimbare rang SoNyKeL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Depinde de unde ai citatul,eu am citit intr-o prefata sau ce o fi fost dintr-unul din volumele lui ca ar fi adevarate intamplarile,dar asta cred ca e mai putin important.Totusi in razboi se-ntampla multe iar masurile care se impun sunt variate.Oricum cartile merita citite,asta vreau eu sa subliniez.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

este luat de pe un forum... ideea e ca ceva logica are omul , mai ales : numai ideea de a aloca tancuri extrem de necesare unor unitati de puscariasi ar fi fost ridicola. oricum cu prima ocazie o sal citesc

sigpic

Comment

Stiu ca suntem foarte ocupati si stresati ca sa mai citim si carti,dar merita macar rasfoite.Scuze daca am insistat prea mult,nu mai zic nimic...promit.

Comment

bah, sony, ce drac, vrei musai sa fi "jiji-contra"? daca poti, macar un volum sa citesti, fa-o. iti spun sigur ca-ti va placea. ca au sau nu adevar in spate cartile respective e mai putin important. nici eu n-o sa mai zic nimic de chestia asta, la fel ca si d-fens...na, ca din topic de banc, am ajuns sa facem lobby pt beletristica
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sony intamplarile nu sunt reale sunt inspirate din realitate. Tipul a spus ca s-a inspirat din intamplarile prin care a trecut el(sau asa ceva). Faza ca nu au existat unitati de puscariasi e minciuna - au existat asa cum au existat unitati de rusi care au luptat pentru Germania.
            Daca vrei o carte de comando reala 100% este "Parasutati in infern" scrisa de un francez din SAS(trupele speciale enegleze) pe nume Edgar Thome. De altfel pe tip l-am descoperit si pe net la membrii ai SAS din al doilea razboi mondial. Si gata cu discutiile despre literatura.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sa mai votez o data, sa nu mai votez...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

printre altele..la sonykel i s-a sugerat sa nu mai spameze ,si sa se puna sa citeasca carti ) ?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                  Sa mai votez o data, sa nu mai votez...
                  Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  printre altele..la sonykel i s-a sugerat sa nu mai spameze ,si sa se puna sa citeasca carti ) ?
                  andrei, stiam ca se poate vota numai o data...nu? dar trebuia sa-i comentez lu' sony...
                  cristi, banuiesc ca daca sony s-ar tine de sfat, am fi toti mai "castigati", nu ? 1 nu ar mai spama; 2 s-ar culturaliza; 3 am putea face misto de el ca s-a apucat de citit in loc sa comenteze pe forum
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                    andrei, stiam ca se poate vota numai o data...nu?
                    La mine nu se aplica. Pot vota de cate ori vreau.
                    Daca nu eu, atunci cine.

Comment

cica si eu pot vota de 2 ori.
                      daca nu eu, atunci cind?

nu uitati!! Acest sondaj se va termina in 11 Ianuarie 2008 la 14:39

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

deci clar sunt incult plm , si maicamea zice la fel PS la capacitate la romana am avut 9 si la bac 8 la capacitate nu am copiat la bac No Comment

sigpic

Comment

deci la bac ai copiat si cu toate astea ai luat nota mai mica? si te superi pe maica-ta, care zice ca esti incult ? lasa, bah,ca nu-i grav...suntem mai multi cu note mici la romana. adevaru-i ca nu m-a interesat niciodata. gramatica era ok pt ca avea logica. orice alta materie ce nu facea apel la logica am urat-o...oricum, pune-te si citeste sven hassel

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                            deci clar sunt incult plm , si maicamea zice la fel
                            Mai stii ce zicea Chris Tucker in "Money Talks"...fuck the culture !

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                              Acest sondaj se va termina in 11 Ianuarie 2008 la 14:39
                              Seteaza-ti ceasul corect, ca se termina la 15:39, nu la 14:39.

Comment

vai esti un dulce mi-ai daruit o ora

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google