schimbare rang SoNyKeL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poate fi o ora de chin sau de "relache"(in trei acte,vorba lu' conu' Caragiale)
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

as vrea sal vad pe soNyKel suinduse asa in logan si il facem administrator http://www.trilulilu.ro/florin3g/522931e6882144 -NU?
      ps - este o gluma
      Last edited by crististreulea; 12 January 2008, 00:52.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        deci clar sunt incult plm , si maicamea zice la fel PS la capacitate la romana am avut 9 si la bac 8 la capacitate nu am copiat la bac No Comment
        Citesti Sven Hassel si apoi ne faci un comentariu literar pe 10 pagini - vezi sa nu-l copii de pe undeva ca te prindem. Daca este bun comentariul o sa vedem ce masuri se vor lua.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

asa o sa fac da o scriu cu limbaj mirc si tu o sa te chinui so citesti

sigpic

Comment

asa o sa fac da o scriu cu limbaj mirc si tu o sa te chinui so citesti
            o sa fac lobby pe langa toti moderatorii si admin sa-ti dea ban pe ip pt doua sapt pt nerespectarea regulamentului forumului
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Fiecare cate 2 saptamani. 7x2=14 saptamani.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by andrei View Post
                La mine nu se aplica. Pot vota de cate ori vreau.
                Daca nu eu, atunci cine.
                esti sigur ?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

dragii mei care sunteti aici adica subsemnatul seba si respectivul subsemnat rocri sa va zic ceva:
                  voi voinici mei sa stiti urmatoru lucru , sus in deal era o vale...
                  Am ip Dinamic!!!

Dragul meu voievod Petroman , shef de trib peste 7mari si 7tari , daca-mi dai tu mcv-ul tau , ma urc asa in el daca vrei fac si un triplu ciuruc in aer pe spate cu dublu salt mortal dar e posibil ca din avant sa mi se falfaie suncile si sa agat o oglinda sa se declanseze air bagu si alte evenimente dastea nedorite , care vor aduce la supra solicitarea lu andrei ptr ca vei deschide un topic , si ii vei cere lu andrei codurile ptr toate piesele avariate si tare mi-e ca se lasa cu dauna totala , asa ca daca-mi dai mcv-ul tau ma urc asa chiar facem si un filmulet si mi-l pun pe hicinci

Am inceput sa aberez sau mi-se pare mie???Cred ca mi-se trage de la prea mult 7up si de la faptul ca am cautat o ora un loc de parcare

sigpic

Comment

dragii mei care sunteti aici adica subsemnatul seba si respectivul subsemnat rocri sa va zic ceva:
                    voi voinici mei sa stiti urmatoru lucru , sus in deal era o vale...
                    Am ip Dinamic!!!
                    si ce? fii tu linistit...tot te prinde seful de trib cumva... baneaza asta toata constanta numa sa te puna "cu botul pe labe"....
                    apropo, pe langa ip, exista si adresa mac (stii ce-i aia, domnule viitor inginer telecomunicationist ? ) mai greu de aflat, dar se poate rejecta si aia si atunci fluieri in ip-ul tau dinamic. mac-ul e unic pt orice placa de retea din lumea asta. si cu acest lucru sper ca te-am lamurit ca poti fi identificat rapid si indubitabil. da ?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nustiu cu ce a gresit asa de tare dar prea il mancati(mie daca nu imi convine de cineva nul bag in seama si-l trec cu vederea - parerea mea e sa nu mai stati numai cu ochii pe el)

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                        si ce? fii tu linistit...tot te prinde seful de trib cumva... baneaza asta toata constanta numa sa te puna "cu botul pe labe"....
                        apropo, pe langa ip, exista si adresa mac (stii ce-i aia, domnule viitor inginer telecomunicationist ? ) mai greu de aflat, dar se poate rejecta si aia si atunci fluieri in ip-ul tau dinamic. mac-ul e unic pt orice placa de retea din lumea asta. si cu acest lucru sper ca te-am lamurit ca poti fi identificat rapid si indubitabil. da ?
                        domnuuu... actual inginer , macu se poate schimba , asa ca alta marie cu alta palarie ...
                        domnu petroman mi-se pare mie sau iti sunt antipatic???
                        daca vreti sami dati ban propun sa faceti un pool si pe tema asta , oricum eu pe aici nu stiu daca o sa postez prea mult ca mi s-a facut scarba de anumite personaje...

sigpic

Comment

• Pe forum la noi se da ban pe user, nu pe IP. Deci poti sa ai si mama IP-ului dinamic ca nu faci nimic.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• bai voi vreti sami dati ban? si nu stiti cum?

sigpic

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                              MACul se schimba mai usor ca ipul
                              Device manager =>Placa de retea => advanced =>Network Adress=>Value si acolo scrii ce vrei .Se mai poate schimba si din registrii ...

Originally posted by andrei View Post
                              Pe forum la noi se da ban pe user, nu pe IP. Deci poti sa ai si mama IP-ului dinamic ca nu faci nimic.
                              iti faci altul daca iti convine...si daca nu urla Detectoru de Clone
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• bah, sony, tu nu vezi ca noi facem misto? cine dracu' sa-ti dea ban? pt ce? ca vb prea mult? hai sa fim seriosi....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google