schimbare rang SoNyKeL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimbare rang SoNyKeL

propun schimbarea rangului lui SoNyKeL din Loganist de 5 Stele in Natural Born Spamer
    58
    neschimbat
    22.41%
    13
    Natural Born Spamer
    77.59%
    45

The poll is expired.

Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 16:40.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

da, da, da.... sony, ai imbulinat-o... am vb cu streulea si mai toti timisorenii sustinem sa ti se schimbe titulatura. prietenii stiu de ce...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

No Comment maine de la 13-12 voi iesi la balcon si voi tine o discutie cu presa...

sigpic

Comment

Se poate extinde si la Unic

Comment

majoritatea decide lasati soarta sa decida
          Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

ce-i faceti ? expplicati-mi si mie

Comment

In loc de loganist de 5 stele o sa apara Natural Born Spammer
              )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                No Comment maine de la 13-12 voi iesi la balcon si voi tine o discutie cu presa...
                sa spam-ezi si ziarele, radiourile si teveul ? ca internetu' deja la-i spam-at...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by need4speed View Post
                  majoritatea decide lasati soarta sa decida
                  asa fiule asa...
                  Originally posted by armand24
                  ce-i faceti ? expplicati-mi si mie
                  ma duc la taiat...

Originally posted by Sp!ke
                  Se poate extinde si la Unic
                  si tu brutus???

sigpic

Comment

huuuuuuuuuu cati ati votat impotriva mea ... 9 persoane huuuooooooooo si cu mine 10 eu sunt de acord cu schimbarea rangului da dece natural born spamer???

sigpic

Comment

sony, io in locul tau inca mi-as face sperante...adminul a zis ca se schimba, dar eu vad ca nu s-a intamplat nimic... tot de 5 stele ai ramas. pe de alta parte, poate e mai greu de facut modificarea si mai dureaza ceva vreme pana se inchide poll-ul...asa ca.... rugaciuni, post, dai de pomana, ajuti babe sa treaca strada (indiferent de vointa lor, ideea e sa le treci strada), cedezi locul soferului in mcv la femeile gravide, etc si poate o sa fi iertat
                      a, sa nu uit, cel mai important, o lasi mai moale cu postarile pe forum....ha, ha, ha

Comment

bine ma daca asta va e dorinta asa va fi mai intru pe forum la sesiunea din vara sa va zic cate restante am mai acumulat

sigpic

Comment

oamenii s-au referit la faptu ca spamezi messengeru nu forumul !
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pentru cei care nu stiu ce inseamna spamer.
                            spamer este SoNyKeL
                            Data inscrierii: 17 August 2007
                            Posturi Numar de posturi: 2,119 (14.68 post(uri) pe zi)
                            adica posteaza aiurea'n tramvai, cind trebe si cind nu trebe. de recunoscut ca este amuzant de cele mai multe ori.

@Cristi_XP: eu de forum ziceam, pe yahoo e bonus

@Sp!ke: unic nu poate fi propus ca si spamer
                            UNIC
                            Data inscrierii: 02 Iunie 2007
                            Posturi Numar de posturi: 504 (2.29 post(uri) pe zi)
                            Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 18:36.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

da deci am inteles mesaju nu mai postez pe forum ca forumu e mic si ca de nu e loc si de mine....

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google