propun schimbarea rangului lui SoNyKeL din Loganist de 5 Stele in Natural Born Spamer
schimbare rang SoNyKeL
Collapse
X
-
schimbare rang SoNyKeL
58neschimbat22.41%13Natural Born Spamer77.59%45The poll is expired.
Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 16:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia LoganTags: None
-
-
-
sony, io in locul tau inca mi-as face sperante...adminul a zis ca se schimba, dar eu vad ca nu s-a intamplat nimic... tot de 5 stele ai ramas. pe de alta parte, poate e mai greu de facut modificarea si mai dureaza ceva vreme pana se inchide poll-ul...asa ca.... rugaciuni, post, dai de pomana, ajuti babe sa treaca strada (indiferent de vointa lor, ideea e sa le treci strada), cedezi locul soferului in mcv la femeile gravide, etc si poate o sa fi iertat
a, sa nu uit, cel mai important, o lasi mai moale cu postarile pe forum....ha, ha, haDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pentru cei care nu stiu ce inseamna spamer.
spamer este SoNyKeL
Data inscrierii: 17 August 2007
Posturi Numar de posturi: 2,119 (14.68 post(uri) pe zi)
adica posteaza aiurea'n tramvai, cind trebe si cind nu trebe. de recunoscut ca este amuzant de cele mai multe ori.
@Cristi_XP: eu de forum ziceam, pe yahoo e bonus
@Sp!ke: unic nu poate fi propus ca si spamer
UNIC
Data inscrierii: 02 Iunie 2007
Posturi Numar de posturi: 504 (2.29 post(uri) pe zi)Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 18:36.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment