Cum va alintati voi golanul sau ce porecla are ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daaa... ferma in toata regula
    apropo, fostului logan ii ziceam bmw

loganul este tractor din cauza zgomotului pe care il face motorul dci iar avensisul este vaca pt ca... aaa.... nu stiu de ce-i vaca, asa imi place sa ii zic la inceput era perla neagra )

Comment

Avensis-ul e negru presupun. In cazul asta fiindca tot ii zici vaca da-mi voie sa-ti recomand Holstein(este o rasa de vaci negre).
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

acum dupa montarea filtrului sport pot cu adevarat sa o numesc "nervoasa"inainte ii ziceam "puturoasa")
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

eu nu i-am gasit un nume la a mea,nici nu stiu cum sa ii zic,as putea sa ii zic {tractoras}

Comment

De vre-o saptamana Loganul meu este "imputitul". Nespalat de 2 spatamani(si a plouat intre timp), prin interior nu am mai facut curat de 1 luna, si colac peste pupaza am si de 2 zile 2 saci cu varza in portbagaj ca mi-e lene sa-i car. Cred ca daca ar avea gura m-ar injura de fiecare data cand m-ar vedea.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

La al meu i se zice Martinel, ca seamana cu un pisic ce l-am avut: inchis la culoare si rotund ca un ursulet (vezi mai jos poze).
              Dar cand se face referire la Dacia 1300 din 1973 (pe care o mai am inca), atunci loganul e Stranepotul - fata de Strabunica.
              Attached Files
              Martinel rules!

Comment

:> colegii ii zic la al meu CDO-ul iar un preten i-a zis SLOGAN )
                sigpic

Comment

al meu se numeste kami de la cameleon

inaintea lui aveam un renault19 chamade ii ziceam şori de la şoricel cand batea soarele din spate arunca o umbra in care oglinzile parca erau urachi de mikey mouse
                  ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                  YO2MKL
                  sigpic

Comment

MTVu' de la numaru de inmatriculare
                    ...de doi lei :p

Comment

Eu pe fetita mea am botezat-o Laris (dupa numele pretenei mele Larisa).Am botezat-o chiar din prima zi cand am luat-o.
                      P.S. vreau sa vin si eu la o intalnire in Bucuresti , dar nu prea stiu unde ce si cum....ma poate ajuta cineva cu un id de mess ceva (poate daca am timp vin chiar duminica).
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

frantuzoaioca 1300 se cheama vasile, ligheanu se cheama ilie
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

tzinand cont ca masina mi-a ramas amintire de la tatal meu cand ma mai supara sau face figuri .. o mai strig " hai tata " sau injur cate odata de draci . nush poate ziceti ca`s nebun da asa m`am invatat .
                          Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

1300-le era batrana doamna sau sageata galbena
                            loganul -furia rosie sau patlagica rosie)
                            Captain of the black pearl

Comment

Cum va alintati voi golanul sau ce porecla are ?

Nu cred ca aceasta discutia a mai avut loc pe forum (daca da, va rog sa ma corectati si sa ma scuza-ti), dar sunt si io curios cum va alintati golanul atunci cand cereti ceva de la el sau cand va dezamageste.....de exemplu pe golana mea am poreclito Tiganca...
                              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

vad ca ori nu va place intrebarea pe care vam puso ori nici un membru de pe forum nu-l intereseaza si nu vrea sa aiba o porecla ptr golanul lui.......foarte frumos..........si va multumesc
                                sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google