Fostul Alb - Balanel . Actualul Rosu - Red sau Ferrari ( orice asemanare in afara de culoare este pur intamplatoare . Faptul ca fuge la fel de tare este o realitate ) . Zau .
Cum va alintati voi golanul sau ce porecla are ?
Collapse
X
-
cred ca esti sungurul care are o porecla ptr loganul sau....si ma bucura ....iar ceilalti vad ca nu au sau poate nu-i intereseaza subiectul (operatori.moderatori.ect)........inca o data ma bucur ptr RED...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
eu lu a mea ii zic asa :
tanculetz
tiruletz
sau , prietena ia zis: the silver bullet
un prieten ii zice: furia argintie(fosta masina era poreclita de toti furia aurie)
si restu ii zic: auuotbus , dric , golan , meceve
apropiatii(vecini , rude , prieteni de familie , parintii) ii zic SNK-u
sigpic
Comment
-
Originally posted by florin77 View PostFostul Alb - Balanel . Actualul Rosu - Red sau Ferrari ( orice asemanare in afara de culoare este pur intamplatoare . Faptul ca fuge la fel de tare este o realitate ) . Zau .
ca sa revin ontopic, masina se cheama "ilie".
tot ontopic, cred ca o discutie in genul asta se poarta pe alt thread...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
tot ontopic, cred ca o discutie in genul asta se poarta pe alt thread...
pai si pe ce alt thread sa fi formulat intrebarea mea........ca io am observat ca pe Discuti Generale---> se discuta despre ce mancare ne place, ce femei ne plac sau cum se comporta consoarta noastra, ce bauturi energizante bem, ce masini am mai pozat pe strada,etccccccccc............unde vroiai sa postez si io mica mea intrebari, eram si io doar curios ce raspunsuri da-ti la mica mea intrebare sau nu am voie sa pun intrebari????sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Catalyn View Postsi te-as ruga frumos sa-mi raspunde-ti si mie domnu csebalyn....daca se poate...sau era ironie?
si ca sa-ti raspund, uite aici:
http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=ilieDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da domnul csebalyn are dreptate ca a mai fost aceasta discutie si de aceea vam rugat sa ma corectati, dar nu are dreptate in celelalte privinte, ca vezi doamne nu am postat bine intrebarea......ok am inteles dar sunt aici membri noi ca si mine .....asta nu conteaza ca daca voi acum 3 4 luni ati postat un thread care a avut aproape aceeasi intrebare ca a mea sa se repete si acuma....ptr ca vam spus ca sunt si membri noi printre noi si trebuie si ei sa se afirme ,,,,sau sa nu le dam voie si lor oare......daca stati sa va ganditi asa ati fost si voi la inceput......sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment