Purtati centura de siguranta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu todeauna o port...nu ma simt bine dak nu o am pusa .... sigurata e pe primu loc
    sigpic

Comment

de cand ma urc in masina
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

io cam uit de ea ) dar dak sunt cu tata sau cu mama ( amandoi soferi vechi si de calitate ;) ) ma obliga sa o pun ;)
        sigpic

Comment

Comment

putin offtopic: un politai explica la un accident utilitatea centurii de siguranta.
            -Uitati, pasagerul n-a purtat-o..si vedeti.. o mana aici, creierul acolo, un picior in partea cealalta..in schimb soferul a purtat-o si vedeti, parca e viu

Comment

Originally posted by unic
              eu todeauna o port...nu ma simt bine dak nu o am pusa .... sigurata e pe primu loc
              si eu la fel,mai ales cand mai vad prin trafic un echipaj de la politie care se uita cu insistenta daca e sau nu pusa

Comment

mi-a intrat in reflex sa imi pun centura cand ma urc in masina si sa trag frana de mana cand stationez pe undeva
                Captain of the black pearl

Comment

Primul lucru cand urc in masina e sa pun centura.
                  Logan KissFm 1,6

Comment

Inca de la 12 ani, cand tata mi-a dat voie sa fiu "copilotul" lui m-a obligat sa imi pun centura de siguranta. Asta era prin 1994 cand nici o lege nu impunea treaba asta. In 2000 cand am schimbat locul "copilotului" cu al soferului s-a dat si legea cu purtarea centurii obligatorie, dar deja aveam in reflex sa o pun si in ziua de azi nu pot sa merg fara ea.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Fac manevra S.O.C. imediat ce am pus contactul, inainte de a face orice altceva. Pasagerul din dreapta obligatoriu, altfel nu plec de pe loc, iar la drum in afara orasului inclusiv cei din spate fara discutii.
                      sigpic
                      Ambition 1.5 dc

Comment

• Originally posted by BOGDAN1709
                        in schimb soferul a purtat-o si vedeti, parca e viu
                        ce sa zic, MORTAL ))))

Comment

• Originally posted by giurisici fabian
                          mi-a intrat in reflex sa imi pun centura cand ma urc in masina si sa trag frana de mana cand stationez pe undeva
                          Aia cu frana de mana nu e buna iarna mi-au inghetat de cateva ori tamburii pe spate si nu e tocmai o fericire, mai ales daca te grabesti
                          Si on topic: port centura tot timpul, pe parintii mei i-au salvat o data centurile. Nu de la moarte, dar de la dat cu capu de volan/parbriz tot i-a salvat. Si tata nu avea nici o vina in accident.

Comment

• Este primul lucru pe care il fac cand ma urc in masina fie ia a mea sau a altcuiva, ca sunt sofer sau sunt pasager. Parerea mea esten ca te poate salva de la o nenorocire cu sau fara voia ta. Nu ma joc cu viatza mea, pentru ca s-ar putea sa se joace si ia cu mine.

Comment

• Si eu port centura desi nu sunt deacord cu purtarea ei in oras.La ce naiba sa porti centura cand mergi bara in bara cu 5 km la ora? Stupid
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by ROAD EMPIRE
                                Si eu port centura desi nu sunt deacord cu purtarea ei in oras.La ce naiba sa porti centura cand mergi bara in bara cu 5 km la ora? Stupid
                                pai se mai intampla sa ajungi la 50-60km/h si in oras. Chiar si mai mult. Dupa cum ziceam, ai mei au avut un accident cam la 30-40km/h, amandoi purtau centura, dar mama tot s-a lovit cu genunchii de torpedou. acu sa nu ma intrebati cat statea de aproape de torpedou, ca nu stiu :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google