eu todeauna o port...nu ma simt bine dak nu o am pusa .... sigurata e pe primu loc
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
Inca de la 12 ani, cand tata mi-a dat voie sa fiu "copilotul" lui m-a obligat sa imi pun centura de siguranta. Asta era prin 1994 cand nici o lege nu impunea treaba asta. In 2000 cand am schimbat locul "copilotului" cu al soferului s-a dat si legea cu purtarea centurii obligatorie, dar deja aveam in reflex sa o pun si in ziua de azi nu pot sa merg fara ea.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by BOGDAN1709in schimb soferul a purtat-o si vedeti, parca e viu
Comment
-
Originally posted by giurisici fabianmi-a intrat in reflex sa imi pun centura cand ma urc in masina si sa trag frana de mana cand stationez pe undeva
Si on topic: port centura tot timpul, pe parintii mei i-au salvat o data centurile. Nu de la moarte, dar de la dat cu capu de volan/parbriz tot i-a salvat. Si tata nu avea nici o vina in accident.
Comment
-
Este primul lucru pe care il fac cand ma urc in masina fie ia a mea sau a altcuiva, ca sunt sofer sau sunt pasager. Parerea mea esten ca te poate salva de la o nenorocire cu sau fara voia ta. Nu ma joc cu viatza mea, pentru ca s-ar putea sa se joace si ia cu mine.
Comment
-
Originally posted by ROAD EMPIRESi eu port centura desi nu sunt deacord cu purtarea ei in oras.La ce naiba sa porti centura cand mergi bara in bara cu 5 km la ora? Stupid
Comment
Comment