Purtati centura de siguranta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu port centura, all the time.indiferent de cati km merg, si asta din cauza k sunt patitchiar m-a ajutat centura
    Cars don't kill people. People kill people!

Comment

• eu am luat 2 amenzi si cred ca o sa mai iau
      sigpic Alexandria

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
        eu am luat 2 amenzi si cred ca o sa mai iau
        - sa te invat o chestie :
        cumperi una bucata tricou alb o centura veche de la dacia 1300 , vezi cum vine centura de la logan si iti cosi doua bucati de centura pe tricou...iti iei tricoul pe tine si nu mai ai probleme cu garcea)))))))
        SCZ de offtopic

Comment

• decat sa iti mai bati capul sa faci asa ceva mmai bine pui centura.....cat timp iti ia?? 2 -3 secunde ......e in joc siguranta ta
          sigpic

Comment

• Eu pun centura cand si cand ,in oras o pun mai rar doar cand stau men in blue la panda atunci o pun,dar cand plec din oras la drum mai lung o pun tot timpu,pe mine nu ma incomodeaza dar deobicei cand plec in oras cu masina trebuie sa fac mai multe opriri si ma apuca lenea sa o tot pun
            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• O pun cum ma urc in masina ...

Comment

• f rar pun centura. pana cand o sa zbor prin geam desi am luat ceva amenzi pt ea

Comment

• Si eu o port tot timpul. O chestie ciudata. La o Dacie de la mine de la munca e reglata prost(cred eu) si parca te strange de gat(e tot din asta ce se retrage singura).
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Este cea mai uşoară măsură de siguranţă pasivă pe care putem să o luăm şi în acelaşi timp cea mai eficientă. Nu durează mai mult de 5 secunde să vă puneţi centura de siguranţă, însă această vă poate salva viaţa.
                    http://www.autosens.ro/centuradesiguranta/

Comment

• Originally posted by 2fast4u View Post
                      daca treci pe galben iei amenda 90 de lei
                      si daca treci pe rosu iti i-a permisul
                      Asta e obiceiul meu prost ... Si nu ma invat minte deloc. A si nici centura nu o port ( uit de ea mereu ).

Comment

• Uneori pun centura uneori nu de cele mai multe ori merg fara din obisnuinta obicei prost

Comment

• Da, dar numai in afara localitatii

Comment

• Avand in vedere ca in ultima saptamana au luat amenda 2 prieteni pentru centura am inceput sa o pun si eu in afara localitatii.

Comment

• Intodeauna imi pun centura, nu am chef sa dau banii degeaba statului, pentru ca nici statul nu-mi da nimic pe degeaba!
                              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Nepurtarea centurii de siguranta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google