M-am obisnuit sa o port mereu si atunci cand nu o pun imediat ce ma urc in masina, ii simt lipsa . Mai nasol era vara, cu imbracaminte subtire, fiind inalt, ma jena la gat. Problema s-a rezolvat cu niste pernute d-alea de protectie dar a aparut alta problema, centura nu se mai trage, cand o scot, la fel de usor. Ma rog, nu-i problema mare, o ajut eu.
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
-
Comment
-
Centura de siguranta trebuie purtata obligatoriu deoarece salveaza vieti omenesti.
Daca pasagerul din dreapta nu o pune ai fac observatie si-l conving sa si-o puna.
Copilul sta intotdeuna in spate si am reusit sa-l conving sa o poarte acolo,in spate.
Sunt tari ale U.E. In care se poate lua amenda daca pasagerii din spate nu poarta centura daca autoturismul este prevazut cu asa ceva.sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
Am pus o frana mai serioasa pe DN1 la o trecere de pietori pe la 80 km/h si am vazut cum prietena mea s-a oprit violent in centura, atlfel se oprea in parbriz. Si asta dupa munca de convingere cum ca centura chiar e necesara. Problema care se pune in discutie este urmatoarea, daca cel din dreapta nu poarta centura si la o frana puternica este proiectat cu capul in parbriz si genunchii in bord, isi sparge capu si isi rupe si un picior, cine credeti ca e acuzat pentru vatamare corporala? Cumva cel care traverseaza pe trecerea de pietoni?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
O pun inainte de a da la cheie. Ma simt fara ea in pielea goala.Mai ales ca ma lipeste in scaun si ma simt una cu loganelul meu.Incet ,incet,vom purta centura si pana la consignatia din colt!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment