Eu o pun mereu, clipa de clipa, nu ma misc din loc fara ea. Sipasagerul din dreapta la fel. Acuma, dupa cate am vazut pe aici, o sa ii oblig si pe cei din spate sa o poarte. Cine nu vrea, merge pe jos
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
Eu o port doar in afara . Ce mi s-a intamplat astazi ( indirect ) . Pe Logan am semne de incepator ( nevasta-mea ) . Venind dinspre Constanta , pe autostrada mergeam cu 120 ( Golanul il conducea un cumnat ) el se tinea dupa mine ( eram obositi amandoi ). Depasesc o masina de gabori , o depaseste si cumnatul meu si bulangii il opresc pt ca are in geam semnele de incepator si mergea cu 120 - ca incepator pe autostrada ai voie 110 maxim -cumnatul are permis de 10 ani-si il descopera ca mergea fara centura . Rezultatul : pv cu 30 lei amenda in 48 de ore . Si eu ar trebui sa bag la cap de aici si voi la fel . Dar in oras tot nu o voi purta pt ca urc si cobor des si este incomod sa o pun si sa o dau jos . Pana voi lua 2 - 3 amenzi .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Cand am de mers foarte putin,nu o pun.Dar in general o pun.Pun contactul,astept sa se stinga toate becurile(care trebuie stinse) si in timpul asta pun centura( mi-am facut obiceiul asta ) o data era sa o pun si cand eram pe camp )))" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Un prieten de al meu a primit " advertisment verbal " ) asa ca mai bine ma lipsesc..Cu banii aia mai bine pun benzina ( ma refer la banii de amenda )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Pai data viitoare adu-ti aminte..Si cum am zis,mai bine faci alte lucruri :P
ps:pe mine m-au vazut de vreo 2 ori fara centura,dar chiar am virat dupa aia si pan ce intorceau ei,pan ce accelerau ) eu am si bagat-o in garaj" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Eu imi pun centura din reflex mai mult pt k asa m-am obisnuit dk ma asez pe scaun la volan primul lucru' este sa imi pun centura chiar dk vreau sa ma uit la bord sau sa iau ceva din torpedou' chiar dk nu plec cu masina )) dar...Mai bine asa dkt sa incasez amenzi :P
Comment
-
E bine sa avem acest obicei..Mai demult am pus o frana brusca si era sa dea pasageru` din dreapta cu capul de parbriz(noroc ca nu aveam viteza mare) )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment