De cand am patit-o cu frana o port mereu
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
Cum zicea si andrushk_mib ...Pt pasageriul din spate da...Dar pt ceilalalti nu cred ca e chiar atat de necesar..Oricum pt cei din fatza obligatoriu..Mi se pare ca am vazut / auzit un stiudiu cum ca cel din spatele soferului e cel mai protejat dintre toti,,nu mai stiu de ce..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Mai omit sa o pun in oras, deh nu-mi prea place sa tot o dau jos si sa o pun iar.
dar in afara o pun obligatoriu.....E pentru siguranta mea si a pasagerilor.
am mers cu masina pe A2 cu 175 km/h doar eu am avut centura, iar in spate aveam nevasta si copilul.
M-a ferit cel de sus de probleme....Dar chiar si acuma...Dupa 2 saptamani de atunci, am mustrari de constiinta ..., am fost inconstient (pot spune) ca am lasat copilul fara nici cea mai mica siguranta acolo in spate.
Comment
-
Unui coleg de serviciu
La data de 28.09.2008, orele 13,40, P. IONEL, de 51 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1997, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare GL-20-MIP pe strada Drumul Viilor, din localitate, pe fondul vitezei excesive intr-o curba, a pierdut controlul volanului patrunzand pe contrasens , unde a acrosat autoturismul Ford Focus cu numărul GL-25-BLG, condus regulamentar de A. Tiberiu, de 32 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1999.
Din impact a rezultat ranirea grava ( fractura sold stang ) a conducatorului auto P. IONEL si ranirea usoara a lui U. VASILE , de 34 ani, din Galati, pasager in autoturismul Dacia.
Cei doi nu purtau centurile de siguranţă.
Comment
-
Mai, eu zic ca centurile alea sunt puse cu un scop si cine le-a facut le stie folosul mult mai bine decat oricine. Sunt la fel de necesare pt toata lumea, oriunde ar sta in masina, oricare ar fi distanta parcursa, ca doar d-aia-s acolo! Cel mai bun exemplu: Bolo statea in intersectie (Apusului - Iuliu Maniu) la 200 m de casa, si a intrat unu cu 60 km/h in el, din spate - automat a intrat si el in cel din fata. Multumita centurii, are inca toti dintii, iar volanul a ramas intact. Asadar, nu exista nici o scuza pentru nepurtarea centurii de siguranta, nici distanta parcursa! Ce-i cu comoditatea asta? Preferi sa impingi o viata scaunul cu rotile decat sa tragi de cateva ori pe zi de centura?
Si cei care spun ca e treaba fiecaruia daca o foloseste sau nu in masina sa, sa isi aduca aminte ca soferul este responsabil si pentru pasageri in cazul unui accident!
Mama-mama, ce m-am infuriat!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Originally posted by ady62 View PostLa data de 28.09.2008, orele 13,40, P. IONEL, de 51 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1997, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare GL-20-MIP pe strada Drumul Viilor, din localitate, pe fondul vitezei excesive intr-o curba, a pierdut controlul volanului patrunzand pe contrasens , unde a acrosat autoturismul Ford Focus cu numărul GL-25-BLG, condus regulamentar de A. Tiberiu, de 32 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1999.
Din impact a rezultat ranirea grava ( fractura sold stang ) a conducatorului auto P. IONEL si ranirea usoara a lui U. VASILE , de 34 ani, din Galati, pasager in autoturismul Dacia.
Cei doi nu purtau centurile de siguranţă.Attached FilesLast edited by ady62; 30 September 2008, 19:16.
Comment
-
Am citit acest thread cu oarecare infrigurare si zic: port centura doar cand mi se pune pata, niciodata in oras, nu spun celor din masina sa si-o puna (centura). Mai sus am citit multe din motivele pentru care ar trebui sa port centura, atat eu cat si ceilalti din masina. Nu sunt lucruri noi pentru mine dar, citindu-le, parca le constientizez altfel acum. De azi inainte imi propun sa port centura in permanenta indiferent de situatie si voi incerca sa-i conving si pe pasagerii mei sa o poarte (familia obligatoriu o va purta de aici in colo). Multumesc initiatorilor acestui thread.
Comment
Comment