Purtati centura de siguranta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De cand am patit-o cu frana o port mereu

Comment

• Cum zicea si andrushk_mib ...Pt pasageriul din spate da...Dar pt ceilalalti nu cred ca e chiar atat de necesar..Oricum pt cei din fatza obligatoriu..Mi se pare ca am vazut / auzit un stiudiu cum ca cel din spatele soferului e cel mai protejat dintre toti,,nu mai stiu de ce...
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Mi se pare foarte utila cea din centru spate si cele din fata Eu o port oblig si pasagerul sa o poarte , in spate sincer nu prea ma intereseaza
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu nu oblig pe nimeni..Dom`le daca nu vrea,n-are decat..Eu numai il intreb ..Daca vrea bine daca nu asta e
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Corect tzony, numa ca punctele in caz de ceva tu le iei
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Mai omit sa o pun in oras, deh nu-mi prea place sa tot o dau jos si sa o pun iar.
              dar in afara o pun obligatoriu.....E pentru siguranta mea si a pasagerilor.
              am mers cu masina pe A2 cu 175 km/h doar eu am avut centura, iar in spate aveam nevasta si copilul.
              M-a ferit cel de sus de probleme....Dar chiar si acuma...Dupa 2 saptamani de atunci, am mustrari de constiinta ..., am fost inconstient (pot spune) ca am lasat copilul fara nici cea mai mica siguranta acolo in spate.

Comment

• Eu am obiceiul cand dau scheia si pana cand se sting beculetele deja si am pus centura.Asa am obisnuit eu.

Comment

• Intotdeauna...Din obisnuinta o pun si pana la spalatorie(cale de 3 blocuri).

Comment

• @mike26ro- Ai avut noroc! Eu ma cart mereu cu fetita mea sa o puna, intelege ca e spre binele ei, dar ii place sa ne ciondanim pe tema asta...
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Unui coleg de serviciu

La data de 28.09.2008, orele 13,40, P. IONEL, de 51 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1997, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare GL-20-MIP pe strada Drumul Viilor, din localitate, pe fondul vitezei excesive intr-o curba, a pierdut controlul volanului patrunzand pe contrasens , unde a acrosat autoturismul Ford Focus cu numărul GL-25-BLG, condus regulamentar de A. Tiberiu, de 32 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1999.
                      Din impact a rezultat ranirea grava ( fractura sold stang ) a conducatorului auto P. IONEL si ranirea usoara a lui U. VASILE , de 34 ani, din Galati, pasager in autoturismul Dacia.
                      Cei doi nu purtau centurile de siguranţă.

Comment

• Mai, eu zic ca centurile alea sunt puse cu un scop si cine le-a facut le stie folosul mult mai bine decat oricine. Sunt la fel de necesare pt toata lumea, oriunde ar sta in masina, oricare ar fi distanta parcursa, ca doar d-aia-s acolo! Cel mai bun exemplu: Bolo statea in intersectie (Apusului - Iuliu Maniu) la 200 m de casa, si a intrat unu cu 60 km/h in el, din spate - automat a intrat si el in cel din fata. Multumita centurii, are inca toti dintii, iar volanul a ramas intact. Asadar, nu exista nici o scuza pentru nepurtarea centurii de siguranta, nici distanta parcursa! Ce-i cu comoditatea asta? Preferi sa impingi o viata scaunul cu rotile decat sa tragi de cateva ori pe zi de centura?
                        Si cei care spun ca e treaba fiecaruia daca o foloseste sau nu in masina sa, sa isi aduca aminte ca soferul este responsabil si pentru pasageri in cazul unui accident!

Mama-mama, ce m-am infuriat!
                        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Asa-i..Cand te infurii ai dreptate mare )

Comment

• Originally posted by ady62 View Post
                            La data de 28.09.2008, orele 13,40, P. IONEL, de 51 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1997, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare GL-20-MIP pe strada Drumul Viilor, din localitate, pe fondul vitezei excesive intr-o curba, a pierdut controlul volanului patrunzand pe contrasens , unde a acrosat autoturismul Ford Focus cu numărul GL-25-BLG, condus regulamentar de A. Tiberiu, de 32 ani, din Galati, posesor permis de conducere categoria ,, B „ din anul 1999.
                            Din impact a rezultat ranirea grava ( fractura sold stang ) a conducatorului auto P. IONEL si ranirea usoara a lui U. VASILE , de 34 ani, din Galati, pasager in autoturismul Dacia.
                            Cei doi nu purtau centurile de siguranţă.
                            O fotografie dupa evenimentul produs.
                            Attached Files
                            Last edited by ady62; 30 September 2008, 19:16.

Comment

• Cum arata masina. A avut mare noroc ca a scapat cu viata. Imediat cum ma urc in masina imi pun centura. Este thread cu "semnalizati cand schimbati banda?"?
                              sigpic

Comment

• Am citit acest thread cu oarecare infrigurare si zic: port centura doar cand mi se pune pata, niciodata in oras, nu spun celor din masina sa si-o puna (centura). Mai sus am citit multe din motivele pentru care ar trebui sa port centura, atat eu cat si ceilalti din masina. Nu sunt lucruri noi pentru mine dar, citindu-le, parca le constientizez altfel acum. De azi inainte imi propun sa port centura in permanenta indiferent de situatie si voi incerca sa-i conving si pe pasagerii mei sa o poarte (familia obligatoriu o va purta de aici in colo). Multumesc initiatorilor acestui thread.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google