If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In orash nu prea port,faza e ca ma incomodeaza in intersectii...cand tre sa mai bag capu inainte sa ma asigur,ma tine strans si nu pot sa ma "desfasor" :d
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eee...li ciuda ca ai logan ;)
Eu o pun la drum lung..si cand ii vad...dar cum am folie pot sa o pun cand is langa ei..ca tot nu isi dau seama :p
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eu o port numai in afara.. in oras mi-am propus dar uit de ea mai tot timpul. Adevarul este ca incomodeaza dar luati in considerare ca daca nu ia centura pusa mai bine nu ai airbag ca te ia naiba la un impact. Stiu, toata lumea zice ca e sofer bun si nu o sa i se imtample tocmai lui, dar nu e chiar asa. Am avut un coleg cu un Clio care s-a "ciocanit" cu altul si desi avea centura l-a invinetit airbagul, dar daca n-ar fi avut?
Daca nu ar fi avut ,airbagul putea sa-i franga gatul,pentru ca Loganul(reno) nu e ca alte masini straine(bmw,mertz),in cazul in care nu ai centura pusa sa nu mai sara airbagul.In situatiile fara centura airbagul face mai mult rau...
Eu recunosc ca in oras o port foarte rar dar ma straduiesc sa imi intre in obisnuinta sa o port pretutindeni.
Port de foarte multi ani centura de siguranta chiar si in localitate.Un factor decisiv fiind si multele accidente pe care le-am vazut si asistat...Conduceti in siguranta.
Dreptate ai,in oras ma cam incomodeaza si nu o prea port,dar in afar' unde se circula la viteze mult mai mari o port tot timpul
sunt foarte mandru de mine ca de la un timp mi-a intart in obisnuinta sa o pun si in oras. ma gandesc ca daca sare airbagu imi face fata si gatu de comanda...
Da,conform cu noul cod rutier primesti 2 puncte de penalizare pentru nepurtarea centurii de nesiguranta...o centura nepurtata o parcare aiurea ....si usor ramai fara permis Idiots!!!
ma de ce idiots ma?? ca te ard daca incalci legea?? Codu asta e o adunatura formata din ce au gasit mai drastic prin alte coduri rutiere din UE, recunosc da la gibonii din rumenia faci legea doar cu paru. Bravo bai Garcea , ai facut si tu un lucru bun(oarecum).
Pai deh...da nu cred ca o sa-ti convina ca sa iti suspende 1 luna permisul pentru ca nu ai purtat de 2 ori centura,ai parcat odata aiurea...ca deh ..nu prea gasesti loc de parcare...si mai 10km/h ai depasit radarul....aaa?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment