Purtati centura de siguranta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai hai sa o luam metodic cristi

1.centura deja m-am obisnuit sa o port all the time, nu de frica de puncte sau alte minuni, ci pur si simplu pt. mine.
    2.pt. viteza ca s-a dat liber la detectoare... apropo tre sa fac un topic ca nush exact ce model sa-mi asortez cu albastrul loganului )
    3. asta cu parcarile sunt de acord.... e greu de evitat... Aici la Slobozia nu sunt probleme asa mari cu parcarile, chiar nu am fost nevoit niciodata sa parchez aiurea. Mi-e mila de cei care locuiesc in orase mari....
    Last edited by Marius; 4 December 2006, 23:57.
    numar secundele

Comment

ati vauzut ce a facut noul cod? daca inainte de 1 dec purtau (in buc) ~30% din soferi centura, acum o porata ~90%. este un lucru benefic.
      cu viteza... iti montezi limitator de viteza (daca se poate) il setezi pe 50km/h si gata. cu parcarile este cel mai nasol!

Comment

Dap..limitator de viteza,caramida sub acceleratie ;)
        La mine mai multe atentie la semafoare,ca majoritatea le luam pe galben...unele si pe rosu ;)
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

daca treci pe galben iei amenda 90 de lei
          si daca treci pe rosu iti i-a permisul

Comment

Amenda 90 de lei...si cateva puncte...ai de capul meu !
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

port centura si in oras si in afara. am vazut foarte multi zmei pe soselele patriei si ma simt putin mai sigur purtand-o.

Comment

port centura atat in oras cat si in afara.
                cu parcarile in bucuresti este dezastru. nu e corect sa dai amenda pentru parcari neregulamentare atata timp primariile nu se ocupa sa construiasca parcari. insa sunt si multi nesimtiti care parcheaza stanjenind circulatia. din cauza astora se creaza blocaje si unii isi mai si sterg masinile de ei. pe astia i-as amenda la sange.
                Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                10.000 km - 22.01.2007

Comment

Faza nasoala nu e numai ca iei amenda pentru parcare aiurea,dar primesti si puncte...din 2-3 parcari aiurea...ramai fara permis...asta-i cel mai aiurea!

Comment

Asa m-am obisnuit cum urc pun centura de siguranta...
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

Prin Cluj nici dracu nu te intreaba de centura. Circulatia e asa de aglomerata, incat Garcea nu e atat de tampit sa o incomodeze in plus oprind pe cineva pentru centura.
                      Dar de purtat, sunt de acord ci Iovivali. Nu-i de mers fara, ca nu stii niciodata dupa care curba te asteapta ceasul rau.
                      Martinel rules!

Comment

eu m-am obisnuit mai greu dar acum stiu: pana se sting becurile imi pun centura si e ok

Comment

eu o port numa cand ies din localitate
                          http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                          http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Eu o port...cum am chef...nici un criteriu anume

Comment

Eu o port cand imi aduc aminte de ea ...
                              Uit mai mereu sa o pun si imi mai aduc aminte cand trec pe langa vreo masina de politie ....
                              http://forum.loganclub.ro/customprof...lepic102_2.gif

Comment

e bine sa fie purtata, doar d-aia e pusa .. pe langa asta .. mai sunt si aitilopii aia, care acum stau ca mushtele pe langa kkt .. plin de ei .. nu mai poti face nimic.:smiley-grimmace:
                                http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                                http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google