"de fiecare data cand ma urc in masina".Odata un prieten a ras de mine ca l-am asteptat 15 min cu centura pusa, eu stationand, dar ce sa fac am uitat de ea.Nu ma incomodeazda abslout deloc! Drive Safe!
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
E si buna e si rea! ca de exemplu am avut un accident grav in urma cu multi ani din cauza unui tirist. avand jeep era mai mare si mai solid iar politia mi-a zis ca am avut 3 norocuri mari: 1 ca n-am avut centura de siguranta, impactul aruncandu-ma pe scaunul din dreapta, scaunul meu fiind turtit si ramanand de 10 cm.sprijinandu-se de schimbatoarele de viteza, 2.ca nu am avut masina mica ci un jeep iar 3. era tirul proprietate personala. Iar daca aveam centura de sig.bazinul meu era turtit. Rau ca ai, rau ca n-ai!lipsa text
Comment
-
DA! Singuranta soferului si a pasagerilor e in joc. E adevarat ca in spate nu prea, dar in fata sigur da.
Stiu multe cazuri in care au fost oameni decedati, deoarece nu purtau centura.(ceilalti din masina purtau si el nu)
Comment
-
astazi am fost liber si am dat o fuga sa vada si ochiul meu sun plaza m-am dus fara masina ca de cu locurile de parcare si asa mai departe eu stau la dristor in timp ce asteptam la semafor m-am uitat pot sa spun prosteste fara un motiv cine poarta centura cat am stat la semafor si ghiciti nici un sofer nu purta centura de siguranta ,nici eu personal nu port centura in bucuresti poate numai atunci cand vad politia in intersectie sau vad o masina de politie in paralel cu mine in trafic cand merg in provincie recunosc ca imi pun centura si impun si celorlalti ocupanti sa o puna pt. un plus de siguranta .
Comment
Comment