Purtati centura de siguranta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "de fiecare data cand ma urc in masina".Odata un prieten a ras de mine ca l-am asteptat 15 min cu centura pusa, eu stationand, dar ce sa fac am uitat de ea.Nu ma incomodeazda abslout deloc! Drive Safe!
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• nici eu nu sunt incomodat de ea absolut deloc,cum ma urc in masina imi pun centura,e un reflex de care sunt multumit!

Comment

• E si buna e si rea! ca de exemplu am avut un accident grav in urma cu multi ani din cauza unui tirist. avand jeep era mai mare si mai solid iar politia mi-a zis ca am avut 3 norocuri mari: 1 ca n-am avut centura de siguranta, impactul aruncandu-ma pe scaunul din dreapta, scaunul meu fiind turtit si ramanand de 10 cm.sprijinandu-se de schimbatoarele de viteza, 2.ca nu am avut masina mica ci un jeep iar 3. era tirul proprietate personala. Iar daca aveam centura de sig.bazinul meu era turtit. Rau ca ai, rau ca n-ai!
        lipsa text

Comment

• Port centura pentru ca tin la viata mea. Cand stationezi si esti lovit violent de alt vehicul, centura te poate salva!

Comment

• DA! Singuranta soferului si a pasagerilor e in joc. E adevarat ca in spate nu prea, dar in fata sigur da.
            Stiu multe cazuri in care au fost oameni decedati, deoarece nu purtau centura.(ceilalti din masina purtau si el nu)
            My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• in spate de ce nu? la un impact frontal crezi ca ala din spate sta acolo sau iese prin parbriz si pa pa?

Comment

• Nu port centura, nu mi se asorteaza cu tinuta!

Comment

• Ce inteligent.....

Comment

• m-au sunat de la service de unde am facut revizia sa ma duc sa-mi schimbe gratis centura din spate. Care e faza?

Comment

• Prin cartier nu prea o port in schimb cand ies pe sosea "parca m-am obisnuit cu ea".

Comment

• irinell24...te tu plimbi cu masina prin cartier?...o fi unul lung. Su port centura mereu...din reflex mana se duce singura spre centura (de siguranta, nu va ganditi la alta ), cand urc in masina.
                        Ratacit in spatiu...

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                          Nu port centura, nu mi se asorteaza cu tinuta!
                          nici mie nu mi se asorteaza, mai ales ca port cravata dar cand se intampla ceva nu se uita la haine
                          sigpic #

Comment

• astazi am fost liber si am dat o fuga sa vada si ochiul meu sun plaza m-am dus fara masina ca de cu locurile de parcare si asa mai departe eu stau la dristor in timp ce asteptam la semafor m-am uitat pot sa spun prosteste fara un motiv cine poarta centura cat am stat la semafor si ghiciti nici un sofer nu purta centura de siguranta ,nici eu personal nu port centura in bucuresti poate numai atunci cand vad politia in intersectie sau vad o masina de politie in paralel cu mine in trafic cand merg in provincie recunosc ca imi pun centura si impun si celorlalti ocupanti sa o puna pt. un plus de siguranta .

Comment

• @gelica75: 1, 2 si 3.
                              Last edited by bro; 26 February 2010, 00:42.

Comment

• O port in afara localitatii si atunci rar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google