pentru cei care cred ca centura s-a inventat degeaba: priviti si va minunati: http://www.220.ro/WD5zyuyDjP/Prostul...rel=libertatea
Purtati centura de siguranta?
Collapse
X
-
Intradevar sunt cazuri, rare ce-i drept, cand centura purtata fiind ,te poate ucide in caz de accident, dar asta cred ca in proportie de cel mult 5 % restul de 95 % te cam scapa. Atat de tare m-am obisnuit cu purtatul centurii incat a devenit pur si simplu un gest reflex, lipsa ei producandu-mi un disconfort total atunci cand conduc! Prin urmare daca tineti la viata voastra purtati centura de singuranta oameni buni atunci cand sunteti la volan!
Comment
-
eu nu prea port centura...dar asta o sa se schimbe.ieri tocmai am luat al 2-lea premiu de consolare pentru centura
Comment
-
ma intreb ce se intampla cu mine si sotia mea, daca nu aveam centurile puse, cand ne-am rasturnat. faptul ca am avut centurile puse si ne-au tinut lipiti de scaun, am reusit sa iesim fara nicio zgarietura, cu toate ca un geam s-a spart, plafonul s-a indoit. centura o pun inca din prima secunda dupa ce am urcat la volan.sigpic
Comment
-
Originally posted by nicu014 View Postpentru cei care cred ca centura s-a inventat degeaba: priviti si va minunati: http://www.220.ro/WD5zyuyDjP/Prostul...rel=libertatea
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostMai sunt si multe cazuri in care raman oameni prinsi in masina cu centura si mor. Asa ca eu unul o pun doar de ochii politistilor, nu cred ca m-ar si putea salva vreodata.
In alta ordine de idei, la mine centura a devenit un reflex si o folosesc din prima zi de cand conduc.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
O port cam tot timpul m-am o bijnuit cu ea si intrun fel este bine
Comment
-
Nu prea inteleg rostul topicului...care e mai smecher nu o poarta nu,si asa se inmultesc "smecherii" sau ce?
Pana la urma fiecare e raspunzator de actiunile sale,dar in opinia mea centura e ceva ce nu trebuie ignorata niciodata,fie in oras,fie in afara...fie in aer .
Comment
Comment